Muguri de Mesteacan pufos Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Muguri de Mesteacan Pufos Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Muguri de Mesteacan pufos Gemoderivat, 30 doze, Hofigal are efecte pozitive in activarea sistemului reticuloendotelial si activitatea limfocitara in drenarea tesuturilor infiltrate cu exces de reziduuri metabolice stimuleaza functia de detoxifiere hepatica

13,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Muguri de Mesteacan Pufos Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de mesteacan pufos (Betula pubescens). 

Despre produs: Are efecte pozitive in activarea sistemului reticulo-endotelial si activitatea limfocitara, in drenarea tesuturilor infiltrate cu exces de reziduuri metabolice, stimuleaza functia de detoxifiere hepatica, antitrombofilica, tonica generala, stimuleaza remineralizarea si osteogeneza, normalizeaza valorile ureei, acidului uric si colesterolului.

Poate fi folosit cu efecte benefice ca tonic si stimulent general in stari de astenie psiho-fizica si epuizare, tulburari dismetabolice, carente minerale, rahitism, tulburari de crestere, osteoporoza, gonartroza, coxartroza, parodontopatii, anorexie la copii si adulti, tromboflebite. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mese. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. 

In functie de afectiune se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (in parodontoze, gingivo-stomatite cu bradul alb si stejarul; in demineralizari la copii si adulti, rahitism cu bradul alb; in tulburari de crestere insotite de dureri osteo-articulare cu bradul alb si porumbarul; in rinofaringite recidivante la copii, adenoidite cu coacazul negru, macesul si bradul alb). 

La recomandarea medicului se pot schimba asocierile. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Hofigal
5944723002949

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.