Muguri de Pin Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Pin Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Pin Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal Proprietati: remediu regenerator pentru sistemul osteo-articular, antiinflamator asupra tuturor cartilagiilor articulare, remineralizant; intervine asupra metabolismului protidic

16,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Muguri de Pin Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Proprietati: remediu regenerator pentru sistemul osteo-articular, antiinflamator asupra tuturor cartilagiilor articulare, remineralizant; intervine asupra metabolismului protidic (corecteaza hipo- alfa 2, beta, gamma-globulinemia si nivelul albuminelor) si asupra metabolismului lipidelor si lipoproteinelor (reduce nivelul colesterolului total si a beta-lipoproteinelor). 

Compozitie: o monodoza contine 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de pin. 

Recomandari: in coxartroze, gonartroze, artroze vertebrale, reumatism cronic degenerativ, osteoporoza (post menopauza si senila), fracturi patologice si intarzierea consolidarii fracturilor; in lombalgii si cervicartroze, hipocolesterolemiant in ateroscleroza. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. 

In functie de afectiune se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (in osteoartroze si reumatism cronic degenerativ cu coacazul negru, murul si vita de vie; in coxartroze cu coacazul negru, vita de vie si mesteacanul pufos; in fracturi pe teren senil, osteoporoza postmenopauza cu murul si macesul; in lombalgii cu merisorul de munte; in osteoporoza senila si artroze cu murul; in fracturi patologice si intarzierea consolidarii fracturilor cu bradul alb etc.). 

La recomandarea medicului se pot schimba asocierile. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Hofigal
5944723003045

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.