Muguri de Plop Negru, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Plop Negru, Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Plop Negru, 30 monodoze, Hofigal actiune vasodilatatoare si vasoprotectoare reduce vasospasmul la nivelul arterelor membrelor inferioare favorizeaza circulatia colaterala de compensare impiedica aparitia tulburarilor distrofice

13,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Muguri Plop Negru 30 Monodz Hofigal

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de plop negru - Populus nigra. Contine alcool etilic 45% vol. 

Despre produs: Actiune: vasodilatatoare si vasoprotectoare (reduce vasospasmul la nivelul arterelor membrelor inferioare, favorizeaza circulatia colaterala de compensare, impiedica aparitia tulburarilor distrofice si complicatii infectioase ce urmeaza ischemiei cronice), normalizarea valorilor gamaglobulinelor, beta-lipoproteinelor si a acidului uric, combate tendinta la trombofilie, antiinflamatorie asupra aparatului osteoarticular, aparatului respirator si cailor urinare. 

Recomandari: remediu de electie in tratamentul arteriopatiilor, arterite ale membrelor inferioare, plagi si ulcere atone secundare insuficientei arteriale, boala Raynaud si arteritele aterosclerotice din tabagism, tromboflebite si tendinta la manifestari tromboembolice ale membrelor inferioare, artrozele si artritele membrelor inferioare, guta si manifestarile articulare ale gutei, cistite recidivante, litiaza renala de origine urica, bronsitele cronice si traheitele recidivante la copii. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml o data pe zi, diluata in putina apa, dimineata cu 15 minute inainte de masa. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. 

In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (in arterite ale membrelor inferioare, insuficienta circulatorie a membrelor inferioare in tabagism cu sangerul; in bronsite cronice si traheite recidivante la copii cu coacazul negru, carpenul si nucul). 

La recomandarea medicului se pot schimba asocierile. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.