Muguri de Plop Negru, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Plop Negru, Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Plop Negru, Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal Proprietati: vasodilatatoare si vasoprotectoare (reduce vasospasmul la nivelul arterelor membrelor inferioare, favorizeaza circulatia colaterala de compensare

16,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Muguri de Plop Negru, Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Proprietati: vasodilatatoare si vasoprotectoare (reduce vasospasmul la nivelul arterelor membrelor inferioare, favorizeaza circulatia colaterala de compensare, impiedica aparitia tulburarilor distrofice si complicatii infectioase ce urmeaza ischemiei cronice), normalizarea valorilor gamaglobulinelor, beta-lipoproteinelor si a acidului uric, combate tendinta la trombofilie, antiinflamatorie asupra aparatului osteoarticular, aparatului respirator si cailor urinare. 

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de plop negru - Populus nigra. Contine alcool etilic 45% vol. 

Recomandari: remediu de electie in tratamentul arteriopatiilor, arterite ale membrelor inferioare, plagi si ulcere atone secundare insuficientei arteriale, boala Raynaud si arteritele aterosclerotice din tabagism, tromboflebite si tendinta la manifestari tromboembolice ale membrelor inferioare, artrozele si artritele membrelor inferioare, guta si manifestarile articulare ale gutei, cistite recidivante, litiaza renala de origine urica, bronsitele cronice si traheitele recidivante la copii. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml o data pe zi, diluata in putina apa, dimineata cu 15 minute inainte de masa. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. 

In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (in arterite ale membrelor inferioare, insuficienta circulatorie a membrelor inferioare in tabagism cu sangerul; in bronsite cronice si traheite recidivante la copii cu coacazul negru, carpenul si nucul). 

La recomandarea medicului se pot schimba asocierile. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Hofigal
5944723003069

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.