Muguri Tei argintiu Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri Tei argintiu Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri Tei argintiu Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal Actiune anxiolitica si usor hipnotica tranchilizant vegetal prin excelenta antispastica coleretica vasodilatatoare blanda

13,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Muguri Tei Argintiu 30 Monodz Hofigal

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic 1 DH din muguri proaspeti de tei argintiu - Tilia tomentosa. Contine alcool etilic 45% vol. 

Despre produs: Actiune: anxiolitica si usor hipnotica (tranchilizant vegetal prin excelenta), antispastica coleretica, vasodilatatoare blanda. 

Recomandari: sedativ si tranchilizant in distonii neurovegetative, nevroze, stari anxioase, hiperemotivitate, insomnia adultului si copilului, sedativ si antispastic in dureri ale eruptiilor dentare la copii si colici abdominale la nou-nascuti; adjuvant in tratamentul echivalentelor epileptice la copii; colici spastice, dischinezie biliara, colon iritabil. 

Mod de administrare: Adulti: 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa cu 15 minute inainte de masa. Ultima administrare cu o ora inainte de culcare. Copii: 1/2 monodoza de 1,5 ml odata pe zi, cu o ora inainte de culcare. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. 

In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (in nevroze, stari anxioase cu artarul de campie; in eretism cardiac - palpitatii, tahicardie, anxietate cu paducelul; in spasme coronariene cu paducelul si liliacul; in colici abdominale la nou-nascut cu catina rosie). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile. 

Se recomanda si in pediatrie, geriatrie, sarcina, organisme debilitate. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.