Muguri Tei argintiu Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Tei argintiu, Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri Tei argintiu Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal Proprietati: Actiune: anxiolitica si usor hipnotica (tranchilizant vegetal prin excelenta), antispastica coleretica, vasodilatatoare blanda.

16,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Muguri Tei argintiu Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Proprietati: Actiune: anxiolitica si usor hipnotica (tranchilizant vegetal prin excelenta), antispastica coleretica, vasodilatatoare blanda. 

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic 1 DH din muguri proaspeti de tei argintiu - Tilia tomentosa. Contine alcool etilic 45% vol. 

Recomandari: sedativ si tranchilizant in distonii neurovegetative, nevroze, stari anxioase, hiperemotivitate, insomnia adultului si copilului, sedativ si antispastic in dureri ale eruptiilor dentare la copii si colici abdominale la nou-nascuti; adjuvant in tratamentul echivalentelor epileptice la copii; colici spastice, dischinezie biliara, colon iritabil. 

Mod de administrare: Adulti: 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa cu 15 minute inainte de masa. Ultima administrare cu o ora inainte de culcare. Copii: 1/2 monodoza de 1,5 ml odata pe zi, cu o ora inainte de culcare. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. 

In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (in nevroze, stari anxioase cu artarul de campie; in eretism cardiac - palpitatii, tahicardie, anxietate cu paducelul; in spasme coronariene cu paducelul si liliacul; in colici abdominale la nou-nascut cu catina rosie). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile. 

Se recomanda si in pediatrie, geriatrie, sarcina, organisme debilitate. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Hofigal
5944723003182

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.