Muguri de Vita de Vie gemoderivat 30 monodoze Hofigal

Muguri de Vita de Vie, gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Vita de Vie, gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal Proprietati: antiinflamatoare (in inflamatiile cronice si recidivante ale aparatului osteoarticular), imunomodulatorie, stimuleaza sistemul reticuloendotelial

16,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Muguri de Vita de Vie, gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Proprietati: antiinflamatoare (in inflamatiile cronice si recidivante ale aparatului osteoarticular), imunomodulatorie, stimuleaza sistemul reticuloendotelial, antireumatica, normalizeaza valorile proteinelor serice (albumine, alfa1-, alfa2- si beta-globuline, beta-lipoproteine, gama globuline) si a colesterolului total. 

Recomandari: reumatism articular acut, reumatism degenerativ cronic, coxartroza, gonartroza, artroze generalizate, artrite deformante ale micilor articulatii (poliartrita reumatoida), manifestari articulare din guta, rectocolita ulcerohemoragica, sindroamele caracterizate prin hipergamaglobulinemie, leucocitoza si limfocitoza, coadjuvant in limfoame, osteoporoza, hemoragie uterina din menopauza, neoformatiuni cutanate (veruci, nevi etc.). 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale; in asocieri 1monodoze de 1,5 ml extract o data pe zi sau dupa recomandarea medicului. Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala si apoi se inghite treptat. 

In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice: in reumatism poliarticular cronic cu pinul si coacazul negru; in artroze cu mesteacanul pufos, pinul si coacazul negru; in leucocitoza, limfocitoza cu castanul salbatic si catina rosie; in osteoporoza cu coacazul negru si pinul; in angine recidivante cu nucul. 

La recomandarea medicului se pot schimba asocierile. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Hofigal
5944723003212

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.