Radicele secara Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Radicele secara Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Radicele secara Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal are actiune hepatodrenoare si hepatoprotectoare citoregeneratoare si de normalizare a valorilor transaminazelor hepatice tonica generala stimuleaza activitatea metabolica

13,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Radicele Secara 30 Monodz

Descriere: Radicele Secara 30 Monodz 

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din radacini tinere, proaspete de secara. Despre produs: Are actiune hepatodrenoare si hepatoprotectoare, citoregeneratoare si de normalizare a valorilor transaminazelor hepatice, tonica generala (stimuleaza activitatea metabolica). 

Are efecte benefice in hepatita acuta si cronica de diferite etiologii, insuficienta hepatica, guta, hipercolesterolemie. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, inainte de mese. 

Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice, in functie de boala, durata boii, varsta, etc. 

Forma de prezentare: cutie din carton continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic. 

Radicele Secara 30 Monodz 

Producator: Hofigal

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.