Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

-8%
Doppelherz Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 30 capsule

Doppelherz Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 30 capsule

Marca: Doppel Herz

 

 

Pret: 25.00 Lei

Pret: 23.00 Lei

In stoc

Adauga in cosComanda acest produs

Doppelherz Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 30 capsule

Doppelherz Calciu Magneziu Zinc Seleniu


Calciu Magneziu Zinc Seleniu Doppelherz Aktiv echilibru complet pentru efort sustinut! 
Calciu-400 mg si Magneziu-155 mg pentru functionarea optima a sistemelor osos si muscular!
Seleniu si Zinc ce ajuta sistemul imunitar!
Pentru mentinerea capacitatii de efort la unui nivel ridicat dar si pentru obtinerea unei starii generale de bine trebuie este un aport optim de minerale si vitamine in corp. Suplimentul alimentar Calciu Magneziu Zinc Seleniu Doppelherz Aktiv iti asigura aporul zilnic de Magneziu si Calciu, de care organsimul are nevoie pentru sustinerea si activarea mai multor procese biologice (Magneziu si Calciu doua minerale cu importanta vitala) dar si oligoelementele Seleniu si Zinc folosite pentru reglarea metabolismului uman.

Calciu
Calciul este principalul mineral structural al corpului.   Are o mare rezistență la compresiune, deci este principalul mineral din oasele corpului. Calciul ajută de asemenea la reglarea permeabilității celulare.   De asemenea, este foarte alcalin și critic pentru menținerea echilibrului acido-bazic al sângelui și al țesuturilor corpului. 

Calciul este, de asemenea, implicat în secreția de hormoni masculini și feminini, diviziunea celulară și   echilibrul hidric   al organismului.   De asemenea, stabilizează membranele celulare și ajută relaxarea mușchilor.   Calciul inhibă, de asemenea, hormonul de eliberare a tiroidei și crește secreția de insulină.   Inhibă sistemul nervos simpatic.
Calciul este de asemenea important ca detoxifiant, împiedicând absorbția de plumb și cadmiu.   Coagularea sangelui și digestia cu grăsimi depind de calciu.

Magneziu
Magneziul poate fi numit mineralul energetic. Este implicat în fiecare funcție a corpului și este necesar pentru mii de enzime critice din organism. Este, de asemenea, una dintre putinele minerale care nu pot fi inlocuite.
De asemenea, magneziu este atât de necesar pentru creștere, dezvoltare și pentru sănătatea generală a organismului.
Laxativ.   În plus față de utilizarea sa, magneziu tinde să aibă un efect laxativ natural.

Deficiența:  Concentratia de Magneziul in organism este scăzuta aproape la toate persoanele, datorită în primul rând aportului alimentar scăzut. Fructele, cafeaua, ceaiurile, laptele de vacă sau produsele lactate conțin foarte puțin magneziu, iar acestea sunt, printre cele mai consumate alimente. Legumele, nucile, semințele și semintele integrale sunt surse bune de magneziu, dar majoritatea oamenilor nu le consuma intr-o cantitate suficienta.
Stresul și efortul fizic consumă rapid rezervele de magneziu.
Suplimentarea.   Chiar dacă avem o dietă echilibrata, fiecare dintre noi are nevoie de aproximativ 450 mg de magneziu pe zi, ceea ce este imposibil de obtinut prin alimentatie.

Zinc
Zincul este numit mineralul puternic și este un mineral necesar corpului nostru. Este necesar pentru sute de enzime care controlează funcțiil esentiale precum auzul, gustul și mirosul, sănătatea pielii, părului, unghiilor și țesutului conjunctiv, funcția sexuală, digestia, răspunsul imun, reglarea glicemiei și multe altele.

Zincul este, de asemenea, implicat în sinteza proteinelor si este considerat unul dintre principalele minerale necesare dezvoltării mentale. Aceasta ajuta la îmbunătățirea sistemului nervos și a sistemului imunitar. Zincul este, de asemenea, un adapogen, ceea ce inseamna că tinde să corecteze numeroase dezechilibre în organism.

Seleniu
Seleniul este un alt element uimitor. Este un alt mineral necesar pentru dezvoltarea mentală, precum și pentru sănătatea generală. Este esențial pentru sănătatea glandei tiroide, împreună cu iodul. Seleniul este, de asemenea, un puternic antioxidant, necesar pentru sinteza glutationului și detoxifierea metalelor grele si prevenirea cancerului.
Deficiența de Seleniu este extrem de răspândită. Seleniul se regăsește în anumite alimente, inasa majoritatea alimentelor procesate și prelucrate sunt foarte scăzute în seleniu.
 
Mod de administrare: 1 comprimat / zi

Ambalaj: 30 de comprimate

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002