oppelherz Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 30 capsule

Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 30 capsule, Doppelherz

Comanda Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 30 capsule, Doppelherz de la SamDistribution la cel mai bun pret - pentru mentinerea capacitatii de efort la unui nivel ridicat!

22,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Doppelherz Calciu Magneziu Zinc Seleniu

Calciu Magneziu Zinc Seleniu Doppelherz Aktiv echilibru complet pentru efort sustinut! Calciu-400 mg si Magneziu-155 mg pentru functionarea optima a sistemelor osos si muscular! Seleniu si Zinc ce ajuta sistemul imunitar! Pentru mentinerea capacitatii de efort la unui nivel ridicat dar si pentru obtinerea unei starii generale de bine trebuie este un aport optim de minerale si vitamine in corp.

Suplimentul alimentar Calciu Magneziu Zinc Seleniu Doppelherz Aktiv iti asigura aporul zilnic de Magneziu si Calciu, de care organsimul are nevoie pentru sustinerea si activarea mai multor procese biologice (Magneziu si Calciu doua minerale cu importanta vitala) dar si oligoelementele Seleniu si Zinc folosite pentru reglarea metabolismului uman. 

Calciul este principalul mineral structural al corpului. Are o mare rezistenta la compresiune, deci este principalul mineral din oasele corpului. Calciul ajuta de asemenea la reglarea permeabilitatii celulare. De asemenea, este foarte alcalin si critic pentru mentinerea echilibrului acido-bazic al sangelui si al tesuturilor corpului. 

Calciul este, de asemenea, implicat in secretia de hormoni masculini si feminini, diviziunea celulara si echilibrul hidric al organismului. De asemenea, stabilizeaza membranele celulare si ajuta relaxarea muschilor. Calciul inhiba, de asemenea, hormonul de eliberare a tiroidei si creste secretia de insulina. Inhiba sistemul nervos simpatic. Calciul este de asemenea important ca detoxifiant, impiedicand absorbtia de plumb si cadmiu. Coagularea sangelui si digestia cu grasimi depind de calciu.

Magneziu Magneziul poate fi numit mineralul energetic. Este implicat in fiecare functie a corpului si este necesar pentru mii de enzime critice din organism. Este, de asemenea, una dintre putinele minerale care nu pot fi inlocuite. De asemenea, magneziu este atat de necesar pentru crestere, dezvoltare si pentru sanatatea generala a organismului. Laxativ. ÃŽn plus fata de utilizarea sa, magneziu tinde sa aiba un efect laxativ natural. 

Deficienta: Concentratia de Magneziul in organism este scazuta aproape la toate persoanele, datorita in primul rand aportului alimentar scazut. Fructele, cafeaua, ceaiurile, laptele de vaca sau produsele lactate contin foarte putin magneziu, iar acestea sunt, printre cele mai consumate alimente. Legumele, nucile, semintele si semintele integrale sunt surse bune de magneziu, dar majoritatea oamenilor nu le consuma intr-o cantitate suficienta. Stresul si efortul fizic consuma rapid rezervele de magneziu. Suplimentarea. Chiar daca avem o dieta echilibrata, fiecare dintre noi are nevoie de aproximativ 450 mg de magneziu pe zi, ceea ce este imposibil de obtinut prin alimentatie.

Zincul este numit mineralul puternic si este un mineral necesar corpului nostru. Este necesar pentru sute de enzime care controleaza functiil esentiale precum auzul, gustul si mirosul, sanatatea pielii, parului, unghiilor si tesutului conjunctiv, functia sexuala, digestia, raspunsul imun, reglarea glicemiei si multe altele. 

Zincul este, de asemenea, implicat in sinteza proteinelor si este considerat unul dintre principalele minerale necesare dezvoltarii mentale. Aceasta ajuta la imbunatatirea sistemului nervos si a sistemului imunitar. Zincul este, de asemenea, un adapogen, ceea ce inseamna ca tinde sa corecteze numeroase dezechilibre in organism.

Seleniul este un alt element uimitor. Este un alt mineral necesar pentru dezvoltarea mentala, precum si pentru sanatatea generala. Este esential pentru sanatatea glandei tiroide, impreuna cu iodul. Seleniul este, de asemenea, un puternic antioxidant, necesar pentru sinteza glutationului si detoxifierea metalelor grele si prevenirea cancerului. Deficienta de Seleniu este extrem de raspandita. Seleniul se regaseste in anumite alimente, inasa majoritatea alimentelor procesate si prelucrate sunt foarte scazute in seleniu.

Mod de administrare: 1 comprimat / zi 

Ambalaj: 30 de comprimate Calciu Magneziu Zinc Seleniu

Vezi si Gelenk Glucozamina

4009932767759

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.