Senna, 30 capsule, Parapharm laxativ natural
La reducere!

Senna, 30 capsule, Parapharm

Supliment alimentar Senna capsule de la Parapharm se recomanda pentru detoxifierea generala a organismului, in constipatia ocazionala si constipatia cronica.

19,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Senna, 30 capsule, Parapharm

Supliment alimentar Senna capsule de la Parapharm se recomanda pentru detoxifierea generala a organismului, in constipatia ocazionala si constipatia cronica.

Senna este un produs natural care poate fi folosit pe perioade de timp indelungate, fara efecte secundare si fara a creea dependenta. 

Senna la nivel intestinal este un veritabil purgativ, indicatia principala este in caz de constipatie (acuta sau cronica). Senna un purgativ si remediu natural pentru constipatie, care mai este administrata pentru pregatirea intestinului gros in cazul investigatiilor abdominale sau in cazul interventiilor.

Compozitie: Extract de senna 500mg (Cassia angustifolia). 

Indicatii: constipatie, detoxifierea organismului.

Mod de administrare: se administreaza 1 capsula pe zi (se poate folosi ocazional, sau pe o perioada mai mare, fara restrictii) 

Prezentare: 30 capsule

Remedii naturale Senna planta medicinala eficienta in constipatie

Senna este o plantă care trezește în mod regulat discuții pline de viață în rândul persoanelor interesate de remedii naturiste (medicina pe bază de plante). Senna planta medicinala considerata extrem de eficienta și de utilizata în cazul constipației. Prin urmare, atunci când luați în considerare capsulele de senna, trebuie să folosiți exact cum scrie in prospectul produsului și să nu depășiți dozele zilnice recomandate. De asemenea, Senna nu trebuie consumată de persoanele alergice la acesta planta.

Senna a fost introdusă în tratament în secolul al X-lea de către locuitorii țărilor arabe. De atunci, Senna a câștigat din ce în ce mai multă popularitate datorită ușurinței sale de utilizare și eficiență. Frunzele și păstăile de Senna (fructe) sunt utilizate în medicina naturista pe bază de plante ca remediu pentru constipatie. Frunzele de senna sunt bogate în compuși care ajuta digestia.

Senna crește secreția de apă în intestin și accelerează mișcarea maselor alimentare. Prin urmare, este utilizat atât în ​​constipația acută, cât și înainte de intervenții.

Indicații de utilizare: Pentru utilizare pe termen scurt în constipație ocazională.

Interacțiuni: Aportul concomitent cu alte suplimente poate limita absorbția acestora. 

Înainte de utilizare, citiți prospectul, care conține indicații, contraindicații, date privind efectele secundare

Data ultimei actualizari: 07-10-2022

Parapharm
6421971000747

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.