Balsam cu bitter suedez, 125 ml, Transvital

Balsam cu Bitter Suedez, 125 ml, Transvital

Balsam cu Bitter Suedez, 125 ml, Transvital are proprietăți beneficie asupa organismului fiin un produs natural obținut după o metodă originală experimentată din plante.

17,85 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Balsam cu bitter suedez - 125 ml, Transvital

Balsam cu Bitter Suedez, 125 ml, Transvital are proprietăți beneficie asupa organismului fiin un produs natural obținut după o metodă originală experimentată din plante.

Produsul Balsam cu bitter suedez este obținut după o metodă originală experimentată de-a lungul secolelor în Alpii Tirolezi, din cele mai prețioase plante medicinale cunoscute, utilizate în medicină populară.

Beneficiile produsului Balsam cu bitter suedez:

- înlătură durerile reumatice;

- decongestionează hemoroizii;

- vindecă cicatricile rămase după intervenții chirurgicale;

- vindecă toate rănile rezultate din înțepături sau loviri;

- util în arsuri de orice natură, precum și pentru mâini și picioare înghețate;

- înlătură durerile cauzate de entorse și luxații.

Compozitie Balsam cu bitter suedez:

Extract in alcool izopropilic din frunze de mentă, levănțică, rădăcină de țâtâneasa, rădăcina de iarbă de mare, rădăcină de brusture, rizom de rubarbă, rădăcină de tormentilla, rădăcina de dictamn alb, frunze de salvie, smirna și camfor.

Mod de administrare Balsam cu bitter suedez:

Balsamul se întinde în strat subțire pe suprafața de piele afectată și se masează ușor; după uscare se obține o peliculă puțin colorată care asigură absorbția de principii active în piele; operația se repetă cel puțin de două ori pe zi.

Contraindicatii:

Produsul se recomandă exclusiv pentru uz extern și nu se va utiliza pe răni deschise.

Prezentare: 125 ml ml

Data ultimei actualizari: 13-04-2022 

Parapharm
6421972000029

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.