Propolis

Propolisul este un produs natural colectat de albine și este folosit pentru a sigila stupul, protejându-l de mediul exterior. Propolisul natural este folosit ca remediu pentru problemele ale pielii, răni și infecții. Produsele SAM Distribution cu propolis, sunt produse complet naturale care nu numai că au un gust delicios, dar sunt și tonice naturale si susțin sistemul imunitar.

Ce este mai exact propolisul?

Propolisul este compus din rășină și ceară, combinate cu uleiuri esențiale naturale și enzime. Este produs de albinele melifere ca o apărare naturală a stupului si pentru o mai buna protecție împotriva infecțiilor bacteriene. Acționează prin susținerea și întărirea sistemului imunitar natural al organismului, ajutând organismul să se apere și să se refaca mai usor.

Comanda online propolis brut, tinctura, spray

Vrei să-ti cresti imunitatea natural? Pe SAM Distribution gasesti o gama variata de produse pe baza de propolis pentru aplicare orala si externa, precum capsule, granule, picaturi, tinctura. Toate produsele noastre au un ingredient comun, Propolisul, care are proprietăți benefice unice, care pot fi folosite pentru mobilitatea articulațiilor, susținerea sistemului imunitar și altele. Puteți alege remediul perfect cu propolis, in combinatie cu echinaceea, miere sau vitamina c, care să se potrivească nevoilor dumneavoastră unice.

Propolis - suplimente sub forma de granule picaturi, tinctura cu proprietati si beneficii pentru sanatate, frumusete la cel mai bun pret.

Filtre active