Bio Luteina, 30 capsule, Parapharm

Bio Luteina +, 30 capsule, Parapharm

Bio Luteina, 30 capsule, Parapharm Contine nutrienti esentiali pentru pastrarea nealterata a vederii. Carotenoizii naturali obtinuti din alga Dunaliella contin pe langa alfa si beta-caroten, luteina si zeaxantina, compusi care dau culoarea galbena a maculei (pata galbena a ochilor), parte a ochilor raspunzatoare de vederea clara.

15,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Bio Luteina +, 30 capsule, Parapharm

Suplimentul Bio Luteina +, 30 capsule, Parapharm, contine nutrienti esentiali pentru pastrarea nealterata a vederii. Carotenoizii naturali obtinuti din alga Dunaliella contin pe langa alfa si beta-caroten, luteina si zeaxantina, compusi care dau culoarea galbena a maculei (pata galbena a ochilor), parte a ochilor raspunzatoare de vederea clara. 

Flavonoizii din fructul de afin (Vaccinium Myrtillus), seleniul si vitaminele E si B2 au un puternic efect de neutralizare a radicalilor liberi. Radicalii liberi, care bombardeaza in primul rand ochii, sunt raspunzatori pentru slabirea prematura a vederii. 

Suplimentarea alimentatiei zilnice cu o capsula de BIO-LUTEINA PLUS asigura necesarul de micronutrienti pentru protectia ochilor. -are efect de neutralizare al radicalilor liberi 

  • -complex de luteina, zeaxantina si beta-caroten 
  • -ajuta la imbunatatirea calitatii vederii 

Mod de prezentare: cutie 30 cps 

Producator: Parapharm

Parapharm
6421971000488

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.