Colon Help Junior, 240 g, Zenyth

Colon Help Junior, 240 g, Zenyth

ColonHelp Junior a fost conceput pentru părinții care au folosit ColonHelp și care căutau un produs sănătos, la fel de eficient, pentru copiii lor. Datorita vitaminelor si mineralelor pe care le contine, suplimentulare o activitate deosebita de stimulare imunitara.

47,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Colon Help Junior, 240 g - Zenyth

ColonHelp Junior a fost conceput pentru părinții care au folosit ColonHelp și care căutau un produs sănătos, la fel de eficient, pentru copiii lor.

Știați că alimentația nesănătoasă poate fi cauza hiperactivității și a deficitului de atenție, a alergiilor și a imunitații scăzute? Știați că tot mai mulți copii au probleme de tranzit intestinal, chiar creșterea colesterolului, diabet de tip 2 și obezitate? Toate acestea din cauza unei alimentații nesănătoase!

Zenyth Pharmaceuticals, producător ColonHelp, a lansat ColonHelp Junior, furnizor de vitamine și detoxifiant 100% natural, pe baza de SuperFruit și SuperFibres.  Produsul a fost creat special pentru copiii care au nevoie de tot ce este mai bun pentru a crește sănătatea și pentru părinții care știu să aprecieze gustul natural al alimentelor.

ColonHelp Junior este un supliment nutritiv 100% natural, realizat din fibre de psyllium, susan și fructe deshidratate. ColonHelp Junior este destinat copiilor, dar si adultilor, persoanelor convalescente, persoanelor sensibile la gustul plantelor aromatice, femeilor insarcinate sau care alapteaza. ColonHelp Junior asigura o cantitate foarte mare de vitamine, fiind un excelent tonic corporal.

Datorita vitaminelor si mineralelor pe care le contine, ColonHelp Junior are o activitate deosebita de stimulare imunitara si antiinfectioasa, iar acizii grasi esentiali continuti ajuta la dezvoltarea si protectia sistemului nervos. Este un adjuvant util în condiții de oboseală, în probleme de concentrare sau pentru suprasolicitarea fizică și intelectuală.

Bromelaina și papaina, enzimele găsite în ananas și papaya, ajută la îmbunătățirea digestiei. Continutul mare de fibre recomanda ColonHelp Junior pentru tratarea constipatiei, dar si a diareei.

La adulti, produsul este recomandat in ameliorarea distensiei, digestiei incomplete, refluxului gastric, colon iritabil si in reducerea colesterolului.

ColonHelp Junior ajuta si dietele, datorita fibrelor pe care le contine si care reduc senzatia de foame, si a vitaminelor care previn starile de epuizare, frecvente in timpul dietei.

Administrat în combinație cu iaurt, ColonHelp Junior ajută la restabilirea echilibrului florei intestinale și la creșterea imunității organismului.

Care sunt beneficiile curei ColonHelp Junior?

  • Detoxifierea organismului
  • Tranzitul intestinal îmbunătățit
  • Reducerea distenției și a refluxului gastric
  • Imunitate crescută
  • Prevenirea lipsei de vitamine și minerale
  • Scădere în greutate
  • Recăpătarea energiei și a apetitului de a trăi
  • Îndepărtarea oboselii cronice
  • Capacitate de învățare și memorare îmbunătățită
  • Reducerea colesterolului și a trigliceridelor
  • Somn mai bun și absența oboselii cronice
  • Reducerea tulburărilor nervoase

Compozitie:

Psyllium – Plantago ovata, seminte de susan – Sesamum indicum, fructe uscate: papaya – Citrus reticulata, boabe de Goji – Lycium barbarum, cocos – Vaccinium vitis-idaea, ananas – Ananas comosus variegatus, prune uscate – Prunus domestica, nuca de cocos macinata, – afin – Vaccinium myrtillus, cătină – Hippophae rhamnoides.

Mod de administrare

Produsul se administreaza in cure de detoxifiere si aport de vitamine de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. Începeți cura cu jumătate din doza obișnuită apoi creșteți treptat consumul până la doza optimă tolerată. Produsul se administreaza amestecat cu 200 ml iaurt, lapte acru sau apa. Se iau două ciupituri zilnice, primul dimineața și al doilea în timpul zilei. Nu consumați produsul ca atare, fără lichide, pentru că vă puteți sufoca!

Doze uzuale

  • Copii 4-6 ani: (8 g)1 lingurita/zi.Doza maxima : 1 lingurita/zi (8 g).
  • Copii 7-8 ani: (8-16 g)1-2 lingurite/zi.Doza maxima : 2 lingurite/zi (16 g).
  • Copii 9-14 ani: (16 g) -2 lingurite/zi. Doza maxima-3 lingurite/zi (24 g).
  • Adulti si tineri peste 14 ani: (24-32 g)3-4 lingurite/zi.Doza maxima : 6 lingurite/zi (48 g).

ColonHelp Junior este recomandat ca supliment de fibre în dieta zilnică. Alimentele procesate sunt foarte sărace în fibre și au adesea un efect negativ asupra sănătății. Pentru a completa fibrele necesare, ColonHelp Junior poate fi luat zilnic, in doza mica: 4-8 g/zi.

Prezentare: 240 grame

Data ultimei actualizari: 29-03-2022

Zenyth
5941872400091
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
240g

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.