Vitamina D3 500 UI pentru copii, 30 capsule, Zenyth

Vitamina D3 500 UI pentru copii, 30 capsule, Zenyth

Vitamina D3 pentru copii ajuta la o crestere armonioasa, fiind necesară pentru sănătatea mușchilor și a oaselor, contribuind la absorbția calciului și a fosforului.

26,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Vitamina D3 500 UI pentru copii, 30 capsule, Zenyth

Vitamina Soarelui pentru copii. Imunitate puternică și creștere armonioasă

Vitamina D a avut dintotdeauna un statut special. Este unul dintre suplimentele care le-au fost recomandate mereu copiilor pentru o creștere armonioasă și pentru imunitate puternică. Cine nu-și amintește recomandările din copilărie: „Vitamina D se ia din septembrie până în aprilie, în lunile cu r“.

Vitamina D, cunoscută și ca Vitamina Soarelui, influențează aproape fiecare sistem și organ din corp, motiv pentru care, în ultimii ani, a fost intens cercetată și promovată. Știm că, în primul rând, vitamina D este necesară pentru sănătatea mușchilor și a oaselor, deoarece contribuie la absorbția calciului și a fosforului, iar, în al doilea rând, joacă un rol esențial în funcționarea sistemului imunitar.

Cum îi ajută Vitamin D3 500 UI pe cei mici?

  • Absorbția/utilizarea normală a calciului și a fosforului.
  • Menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge.
  • Menținerea sănătății sistemului osos.
  • Funcționarea normală a sistemului muscular.
  • Menținerea sănătății dinților.
  • Funcționarea normală a sistemului imunitar.
  • Stimularea diviziunii celulare.

Compozitie:

  • Vitamina D3 (colecalciferol) – 12,5 mcg (500 UI).
  • Trigliceride cu catenă medie (MCT) din ulei de palmier.
  • Capsulă: gelatină, glicerină (umectant).

Cum se administreaza ?

Copii peste 3 ani: 1 capsulă/zi sau la recomandarea specialistului.

Există efecte secundare?

Pentru femeile insarcinate sau care alapteaza, persoanele care sufera de hipercalcemie, hipercalciurie sau care iau anticoagulante se va cere sfatul medicului inainte de utilizare.

Prezentare: 30 capsule moi

Data ultimei actualizari: 06-04-2022

Zenyth
5941872402200

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.