Super vitamina D3 cu ulei de cocos 2.000 UI, 60 capsule, Zenyth

Super vitamina D3 cu ulei de cocos 2.000 UI, 60 capsule, Zenyth

Supliment alimentar Super vitamina D3 cu ulei de cocos 2.000 UI, 60 capsule, Zenyth pentru imunitate și oase mai puternice, asigură 2000 UI Vitamina D3 per capsula. 

39,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Super vitamina D3 cu ulei de cocos 2.000 UI

Supliment alimentar Super vitamina D3 cu ulei de cocos 2.000 UI, 60 capsule, Zenyth pentru imunitate și oase mai puternice, asigură 2000 UI Vitamina D3 per capsula. 

Suplimentul Super Vitamin D3 conține Vitamina D solubilizată în trigliceride cu catenă medie, cu uleiul de nucă de cocos, o grăsime sănătoasă ce ajută la un mai bun control al greutății, la controlul glicemiei și menținerea sănătății cardiovasculare.

Vitamina D permite organismului nostru să absoarbă calciul și fosforul în mod normal, contribuind la menținerea oaselor și a funcției musculare normale, chiar și la dinții normali. De asemenea, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la nivelul calciului din sânge.

Acest supliment contine vitamina D. Acest nutrient esențial joacă un rol în imunitate, starea de spirit, sănătatea oaselor și a dinților, gestionarea greutății și sănătatea hormonală. Practic, fiecare persoană are nevoie de vitamina D și mai mult de 40% dintre oameni au o deficienta.

Cum te poate ajuta suplimentul Super Vitamin D3?

  • Absorbția normală a calciului și fosforului.
  • Menținerea sănătății dinților. 
  • Menținerea sănătății sistemului osos.
  • Menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge.
  • Funcționarea normală a sistemului muscular.
  • Întărirea sistemului imunitar.

Compozitie:

Trigliceride cu catenă medie (MCT) din ulei de Cocotier (Cocos nucifera), capsulă: gelatină, glicerină, apă, Vitamina D3 (1.000.000 UI/g, în MCT).

Administrare:

Utilizare: o capsulă pe zi, în timpul mesei, în cure de 1-3 luni, sau la recomandarea specialistului.

Unele persoane pot manifesta dureri de oase. Această durere este un indiciu al demineralizării osoase și este temporară. Nu se recomandă întreruperea administrării de vitamina D.

Prezentare: 120 capsule

Data ultimei actualizari: 06-04-2022 

Zenyth
5941872401029
Fisa tehnica
Beneficii:
mentine sanatatatea sistemului osos
Mod de prezentare:
60 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa