Potent Plus (potenta, impotenta) - pachet 5 cutii

Potent Plus (potenta, impotenta) - pachet 5 cutii

Potent Plus, potenta, impotenta, magazin naturist online cu tratamente si produse naturiste Prospect Potent Plus, este un supliment alimentar ce contine plante folosite in Medicina Traditionala Chineza pentru imbunatatirea si sporirea performantelor sexuale la barbati. Acest produs,100% natural se bazeaza pe combinarea celor mai puternice plante medicinale asiatice recunoscute din timpuri stravechi in China, pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Valoarea plantelor din compozitia produsului Potent Plus este citata in tratatele de medicina din timpul dinastiei Tang, pentru beneficiile lor in imbunatatirea performantelor sexuale. Oamenii de stiinta din China moderna au studiat extensiv aceste plante, nutrientii lor si beneficiile lor medicale. Acestia au

310,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Potent Plus, potenta, impotenta, magazin naturist online cu tratamente si produse naturiste

Prospect Potent Plus, este un supliment alimentar ce contine plante folosite in Medicina Traditionala Chineza pentru imbunatatirea si sporirea performantelor sexuale la barbati. 

Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea celor mai puternice plante medicinale asiatice recunoscute din timpuri stravechi in China, pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Valoarea plantelor din compozitia produsului Potent Plus este citata in tratatele de medicina din timpul dinastiei Tang,pentru beneficiile lor in imbunatatirea performantelor sexuale. 

Oamenii de stiinta din China moderna au studiat extensiv aceste plante, nutrientii lor si beneficiile lor medicale. Acestia au fundamentat aplicatii medicale antice pentru Potent Plus cum ar fi:cresterea performantelor sexuale,mentinerea sistemului imunitar sanatos, imbunatatirea circulatiei sanguine, prevenirea incaruntirii parului,tonifierea organismului. 

Potent Plus contribuie la:

  • Mentinerea vitalitatii normale a organismului
  • Stimuleaza rapid impulsul sexual 
  • Imbunatateste rezistenta la efort 
  • Ajuta la mentinerea stari de bine mentala 
  • Prevenirea incaruntirii parului

Ingrediente: Extract din radacini de Panax ginseng 250mg Extract din radacini de Palyganum multiflorum 100mg 

Potent Plus Indicatii: 

  • este recomandat barbatilor cu disfunctii erectile ( impotenta )
  • este indicat persoanelor care doresc sa obtina performante sexuale crescute si o placere sexuala superioara 
  • pentru imbunatatirea rezistentei la efort fizic, stres, oboseala. 

Doze si mod de administrare: se administreaza 1 capsula pe zi, cu o ora inainte de raportul sexual, efectul se va mentine o perioada de 24h -se recomanda consumul unei capsule la 2-3zile, persoanelor care observa ca efectul unei doze dureaza mai mult de 24h -consumul zilnic si de lunga durata,nu produce dependenta, efecte secundare.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic Nota: Ca in cazul oricarui supliment alimentar,efectele produsului pot fi influentate de metabolismul fiecarei persoane ca si de respectarea indicatiiloe de administrare. Contraindicatii: este contraindicat persoanelor hipertensive si persoanelor sub 18 ani. 

Prezentare: 15 capsule 350 mg insotite de prospect 

Producator: The National Health Products Co Ltd China

Pretul pachetul Potent Plus este pentru 5 cutii

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa