Promen, pastile 100 naturale pentru marire

Promen, 60 pastile, Razmed

Supliment alimentar Promen, 60 pastile, Razmed 100% natural ce are la baza extracte din plante medicinale pentru marirea penisului si imbunatatirea apetitului sexual.

135,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Promen, 60 pastile, Razmed

Supliment alimentar Promen, 60 pastile, Razmed 100% natural ce are la baza extracte din plante medicinale pentru marirea penisului si imbunatatirea apetitului sexual.

Promen este o metoda de marirea a organului geital in mod natural cu pana la 25 %.

ProMen reprezinta un stimulent sexual pentru barbati ce are la baza extracte din plante medicinale dintre cele mai alese. Ingrediente naturale ce ajuta la marirea penisului, imbunatatirea apetitului sexual, a functiilor sexuale, obtinerea si mentinerea erectiei. 

Aceste capsule reprezinta o formula naturala de intensificare a virilitatii. Pe langa efectele descrise mai sus, ele actioneaza la nivelul intregului organism, avand rol tonic si de revitalizare. Rezultatele care apar in urma administrarii acestor pilule difera de la persoana la persoana, depinzand de constructia si modul in care functioneaza organismul fiecaruia. 

A venit momentul sa va explicam de ce pastilele Promen sunt un produs ce are efect in ceea ce priveste marirea penisului. E un sistem natural, si aici sta si secretul lui. Extractele pure de plante din compozitie si substantele nutritive rezulta intr-un amestec proaspat, creat dupa standarde ridicate si stricte de inspectie. 

Cum Functioneaza ProMen reprezinta un stimulent sexual pentru barbati ce are la baza extracte din peste 6 plante medicinale dintre cele mai alese, ingrediente naturale ce ajuta la marirea penisului, imbunatatirea apetitului sexual, a functiilor sexuale, obtinerea si mentinerea erectiei. 

Sunt posibile aparitia unor reactii adverse sau a unor efecte secundare in urma administrarii capsulelor Promen?

Nu, nu este cazul. Capsulele Promen nu sunt insotite de nici o contraindicatie si nu intra in interactiune cu alte medicamente sau suplimente. In cazul in care urmati alte tratamente simultan si aveti vreo temere legata de sanatatea dumneavoastra, va recomandam sa va consultati cu doctorul sau terapeutul dumneavoastra. 

Pentru cat timp trebuie sa iau aceste pilule daca vreau sa am rezultatele scontate? 

Exista o perioada recomandata insa efectele variaza de la persoana la persoana, in functie de cat de rapid sau de greu raspunde organismul la actiunea acestor pilule. E de retinut totusi ca rezultatele nu apar peste noapte si e nevoie de o perioada de cel putin cateva luni daca doriti sa beneficiati de rezultate cat mai satisfacatoare. 

E nevoie sa iau si alte suplimente sau complexe de vitamine asemanatoare ca efecte pentru a imbunatati actiunea capsulelor Promen? Nu este nevoie. Formula concentrata de ingrediente active din compozitie a fost special creata pentru a oferi rezultate cat mai apropiate de cele asteptate. Nu este necesar sa le combinati cu alte medicamente sau suplimente nutritive. 

Cum se administreaza capsulele ProMen Pills ?

Capsulele se iau de doua ori pe zi, una dimineata si una seara, pe stomacul gol. Nu trebuie sa aveti o ora fixa in care sa le luati dar este recomandabil sa existe acest interval de o jumatate de zi. Capsulele sunt foarte usor de inghitit si au un efect puternic. 

De ce Promen se prezinta sub forma de capsule, si nu sub forma de lichid sau praf, de exemplu?? 

Din motive foarte simple. S-a optat pentru capsule pentru ca, cantitatea de ingrediente active sa fie dozata exact pentru a genera rezultatele anticipate intr-un orizont de timp acceptabil. Suplimentele sub forma de lichide sau prafuri se iau in cantitati aproximative, cu pipete, lingurite, cescute, prin urmare efectele nu pot fi cuantificate precis. 

Administrare Promen: 2 capsule/zi cate una dimineata si seara 

Prezentare: cutie 60 capsule

Fisa tehnica
Ultima actualizare:
05.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa