Tiroidin Hiper, 30 capsule - Parapharm

Tiroidin Hiper, 30 capsule - Parapharm

Este un produs conceput pentru funcţionarea normală a glandei tiroide, prin controlul stresului cotidian. L-Teanina este un aminoacid extras din frunzele de ceai verde (Camelia sinensis)

31,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Tiroidin Hiper, 30 capsule - Parapharm (Tiroida)

Este un produs conceput pentru funcţionarea normală a glandei tiroide, prin controlul stresului cotidian. L-Teanina este un aminoacid

extras din frunzele de ceai verde (Camelia sinensis) și, împreună cu extractul de valeriană și rhodiola, se remarcă prin efectul adaptogen. 

Vitamina B6 contribuie la fucţionarea normală a sistemului nervos, la reglarea activităţii hormonale și la reducerea oboselii și extenuării. 

Folatul contribuie la menţinerea sănătăţii psihice și la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Seleniul contribuie la fucţionarea

normală a glandei tiroide.

Beneficiile suplimentului Tiroidin Hiper:

- pentru funcţionarea normală a glandei tiroide

- efect adaptogen. 

- fucţionarea normală a sistemului nervos

- reducerea oboselii și extenuării. 

Compozitie Tiroidin Hiper, 30 capsule:

L-Teanină - 200,00 mg; Extract din rădăcină de vale- riană (Valeriana officinalis) - 120,00 mg; Extract de rhodiola (Rhodiola rosea) - 69,20 mg; Vitamina B6 - 10,00 mg; Acid folic - 400,00 µg; Seleniu (sub formă de selenit de sodiu) - 183,00 µg.

Administrare Tiroidin Hiper, 30 capsule:

se recomandă consumul de 1-2 capsule/zi. 

Prezentare: 120 capsule Parapharm.

Data ultimei actualizari: 21-04-2022

parapharm

Parapharm
tirohip30

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.