Tinctura de ustoroi 50 ml Hofigal

Tinctura de ustoroi 50 ml Hofigal

Tinctura de usturoi 50ml tratamente naturiste Hofigal profilactic si curativ in infectii respiratorii in categoria Ticturi Afectiuni Cardiovasculare Hipertensiune Arteriala.

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Tinctura de ustoroi Hofigal

Descriere: TINCTURA USTUROI 50 ml HOFIGAL Antihipertensiva, hipocolesterolemianta, hipolipemianta, antiagreganta plachetara, fibrinolitica, tonic-cardiaca si protectoare coronariana, protector al vaselor periferice antiseptica, febrifuga, anticatarala si fluidificanta a secretiilor bronsice, expectoranta, coleretic-colagoga, stomahica, emenagoga, hipoglicemianta, antitoxica, stimulanta a peristaltismului, antiparazitara (oxiuri, ascarizi, tenie, giardia), diuretica.

Recomandari:

Profilaxia si tratamentul aterosclerozei, adjuvant in tratamentul hipertensiunii arteriale, hiperlipidemie, hipercolesterolemie, protector al vaselor coronariene si cerebrale, profilactic si curativ in infectii respiratorii (gripa, guturai, rinite, traheobronsite, pneumonii), ectazii capilare, tromboflebite, varice, hemoroizi, diabet, guta, parazitoze intestinale, pentru refacerea florei intestinale afectata de tratamente cu antibiotice, colite de fermentatie si putrefactie, tulburari dispeptice.

Contraindicatii:

Ulcer, gastrite, insuficienta renala, hipocoagulabilitate sanguina, tratamente cu anticoagulante si antiagregante plachetare, in sarcina si perioada de alaptare. Precautii: Administrarea interna prelungita poate provoca: iritatia mucoasei gastro-intestinale, cresterea timpului de coagulare, potentarea actiunii medicamentelor anticoagulante cu riscul producerii de hemoragii. Mod de administrare: 10 – 15 picaturi de 2 ori pe zi, diluate in 50 ml apa, dupa mese, in cure de 4 –5 zile, cu pauze de 7 zile. Pentru eliminarea parazitilor intestinali se administreaza cu 30 de minute inainte de masa, in cure de 15 zile. Mirosul neplacut de usturoi poate fi inlaturat mestecand cateva seminte de anason, chimen si frunze de patrunjel proaspat.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.