Spermotrend, 90 capsule, Catalysis

Spermotrend, 90 capsule, Catalysis

Spermotrend descriere: Spermotrend este un supliment alimentar ce echilibreaza foarte bine din punct de vedere micronutritional tesutul prostatic, el aducand beneficii importante si in hipertrofia benigna de prostata. Spermotrend este un supliment alimentar destinat barbatilor pentru echilibrarea dietei. 

139,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Spermotrend 90 capsule

Spermotrend este un supliment alimentar ce echilibreaza foarte bine din punct de vedere micronutritional tesutul prostatic, el aducand beneficii importante si in hipertrofia benigna de prostata. 

Spermotrend este un supliment alimentar destinat barbatilor pentru echilibrarea dietei. 

Spermotrend este un produs bogat in antioxidanti, extracte vegetale, aminoacizi si vitamine pentru barbatii care nu-si pot obtine micronutrientii necesari pentru buna functionarea a aparatului reproducator. 

Care sunt ingredientele Spermotrend?

  • L-carnitina cu rol cheie in metabolismul energetic al spermei si influenteaza motilitatea, morfologia, concentratia si numarul de spermatozoizi. L-Carnitina este produsa de organismul nostru si in diverse suplimente alimentare unele alimente precum si in carne. L-carnitina este necesara pentru functionarea normala a celulelor spermei. 
  • Fructoza este unul dintre cei mai buni producatori de substraturi energetice prezente in lichidul seminal. Acesta este factorul determinant al motilitatii spermatozoizilor. 
  • Vitamina B12 ajuta la sinteza ADN si maturizarea celulelor. Este esentiala pentru sanatatea spermei si pentru mentinerea fertilitatii. Injectiile cu vitamina B12 au crescut numarul de spermatozoizi la barbatii ce aveau un numar scazut de spermatozoizi. 
  • Seleniul - antioxidant ce ajuta la stabilizarea integritatii spermatozoizilor. Deficienta de seleniu la barbati a fost asociata cu o motilitate redusa a spermei. Suplimentele dietetice cu seleniu ajuta la cresterea motilitatii spermatozoizilor. Seleniul este, de asemenea, un regulator al maturarii si motilitatii spermatozoizilor. 
  • Vitamina C prezenta in Spermotrend, este un antioxidant existent in plasma seminala. Imbunatateste calitatea spermei la fumatori si protejeaza sperma de daunele oxidative. 
  • Zincul este un element esential pentru productia spermei. Barbatii infertili au niveluri mai mici decat cele normale de zinc. Deficitul de zinc tinde sa reduca numarul de spermatozoizi si provoaca impotenta. 
  • Acidul folic: studiile sugereaza ca acidul folic in combinatie cu zincul imbunatateste calitatea spermei. 
  • Arginina: este un aminoacid prezent in multe alimente si este necesar pentru a produce sperma. Suplimentarea cu L-arginina creste calitatea spermei si fertilitatea. 
  • Vitamina E: in studiile preliminare la om, administrarea a 100-200 UI ambilor parteneri produce o crestere semnificativa a fertilitatii. 
  • Vitamina B6 + zinc: este esentiala pentru formarea hormonilor sexuali. Deficienta acestor componente cauzeaza infertilitate la animale. 
  • Pygeum africanum: Un copac verde gasit in zonele muntoase din centrul si sudul Africii. Extractele din coaja acestuia pot fi eficiente in imbunatatirea fertilitatii. Pygeum creste si imbunatateste compozitia fluidului seminal, creste nivelurile de fluid seminal si concentratia totala de fosfataza alcalina (o enzima importanta care mentine pH-ul lichidului seminal in sine) si proteine. Extrasul de Pygeum a demonstrat, de asemenea, o capacitate de a imbunatati capacitatea de a realiza o erectie la pacientii cu HBP (hiperplazie benigna de prostata) sau prostatita. 

In studiile preliminare, suplimentarea cu 3-4 g / zi timp de 4 luni ajuta la normalizarea motilitatii spermei la barbatii cu o calitate slaba a spermei. Incearca si Suifan - intarzie ejacularea! 

Administrare: o capsula la 12 ore, pe perioade de aproximativ 3 luni. 

Spermotrend contraindicatii: sensibilitate la ingrediente. 

Prezentare: 90 capsule 

Marca: Catalysis

Catalysis
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
90 capsule
Ultima actualizare:
23.03.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.