Brain Help, 250 g, Zenyth

Brain Help, 250 g, Zenyth

Produsul Brain Help contribuie la protejarea organismului împotriva factorilor nocivi (metale grele, radicali liberi, exces de acid lactic, amoniac). Ajuta la reglarea răspunsului imun, la asigurarea unei circulații sangvine sănătoase la nivelul țesuturilor și al creierului

110,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Descriere

Brain Help, 250 g, Zenyth

Formulă avansată cu acțiune neuroprotectoare. Brain Help este un supliment alimentar premium, o formulă avansată cu acțiune neuroprotectoare.

Brain Help este o formulă inovatoare, pe bază de ingrediente care susțin organismul în procesele fiziologice normale de eliminare a toxinelor și deșeurilor metabolice din interiorul celulei, susținând procesele de refacere și de reparare a țesuturilor.

Beneficiile Brain Help de la Zenyth pentru sanatate:

  • Susținerea memoriei și concentrării
  • Îmbunătățirea rezistenței la stres
  • Încetinirea proceselor neurodegenerative și de îmbătrânire

Compozitie:

L-Glicină, L-Citrulină-DL-Malate (2:1), Acid L-Glutamic, Taurină, L-Leucină, L-Lizină (monoclorhidrat), Inozitol, Vitamina C (acid ascorbic), peptide bioactive de colagen hidrolizat tip I și III(Verisol®), Carbonat acid de sodiu, Citrat de magneziu, Beta-Alanină, L-Histidină (monoclorhidrat).

Cum se administreaza Brain Help Zenyth?

Utilizare: Doze uzuale: 5-10 g/zi. Doza maximă: 20 g/zi. 

La început se vor administra doze mai mici (de 1-2 g), care vor fi crescute treptat până la doza recomandată. 

A se utiliza în cure de 1-3 luni, de 2-3 ori pe an. Produsul este recomandat vârstnicilor, femeilor aflate la menopauză, sportivilor sau persoanelor care depun efort fizic intens.

Contraindicații: copii sub 12 ani, femei însărcinate sau care alăptează, tratament imunosupresor.

Prezentare: 250 g

Data ultimei actualizari: 28-03-2022

Fisa tehnica

Zenyth
5941872401128
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
250 g

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.