Lipostop CLA, 120 capsule, Parapharm

Lipostop CLA, 120 capsule, Parapharm

Lipostop CLA, 120 capsule, Parapharm proprietati: Principala funție a acidului linoleic conjugat este de a regla metabolismul grăsimilor din organism.

66,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Lipostop CLA - 120 capsule, Parapharm

Suplimentul alimentar Lipostop CLA, 120 capsule, Parapharm este de mare ajutor în reducerea grăsimilor, în special grăsimilor abdominale, fiind un instrument important în combaterea obezității.

Acidul linoleic conjugat are functia de a regla metabolismului grăsimilor din organism prin stimulare enzimatică. Acest acid stimulează arderea grăsimilor stocate în țesuturile adipoase și reduce activitatea lipoproteinelor responsabile de stocarea grăsimilor.

Beneficiile suplimentului Lipostop CLA:

  • Acidul linoleic conjugat favorizează și dezvoltarea masei musculare, 
  • ajuta la reducerea grăsimii 
  • asigură un nivel optim al colesterolului în sânge, 

Mod de administrare Lipostop CLA:

Se recomandă consumul de 3 ori pe zi a cate1-2 capsule, cu un pahar de lichid (apa , suc de fructe), de preferinta in timpul mesei.

Compozitie Lipostop CLA:

Acid Linoleic Conjugat

Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

Prezentare: 120 capsule Parapharm.

Data ultimei actualizari: 21-04-2022

CLA

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.