Lipostop cu cafea verde, 30 capsule, Parapharm

Lipostop cu cafea verde, 30 capsule, Parapharm

Comanda Lipostop cu cafea verde 30 capsule Parapharm de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret - are actiune sinergica sprijina si ajuta la pastrarea greutatii corporale ideale. 

22,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Lipostop cu cafea verde, 30 capsule, Parapharm

Un supliment modern, Lipostop cu cafea verde este produsul ideal ale carui componente cu actiune sinergica sprijina atingerea si pastrarea greutatii corporale ideale. 

Recomandari: 

  • ajuta la slabire si mentinerea unei greutati corporale optime; 
  • extract din cafea verde boabe de cea mai buna calitate.

Efecte si beneficii Lipostop cu cafea verde:

Extract de cafea verde are in componenta extractul boabelor de cafea (Coffee Arabica), care contine in proportie de 50% acid clorogenic. O capsula contine 468 de grame de extract, care provine din 1000 de mg de cafea verde boabe de calitate superioara.

Extractul din fructul de garcina combogia are in componenta un continut hidroxicitric de 60%. Acestea intervine in procesul de metabolizare a grasimilor si determina utilizarea mai buna a acestora, fiind transformate in energie pentru organism. 

BENEFICII: 

Cromul de ajutor pentru:

metabolismul optim de macronutrienti

pastrarea concentratiilor optime ale glucozei din sange

Compoziție Lipostop cu cafea verde

  • Cantitatea per capsula: 
  • Extract din boabe de cafea verde (Coffea arabica), cu continut de 50% acid clorogenic 468.00 mg 
  • Extract din frcutul de Garcinia Cambogia, cu continut de acid hidroxicitric 60% - 63.00 mg 
  • Crom (III) sub forma de picolinat 300ug 

Mod de administrare: 

Se recomanda consumul zilnic de o capsula dimineata, cu un pahar de apa sau ceai; in timpul zilei se recomanda consumul de 1.5 litri de apa. 

Pentru efecte maximale, sunt recomandate cure de consum constant al Lipostop Cafea Verde de cel putin 2-3 luni, care sa fie urmate de o perioada de o luna de pauza.

Mod de depozitare: loc uscat, la temperatura camerei. 

Mod de prezentare: 30 capsule gelatinoase tari

Data ultimei actualizari: 12-04-2022

Parapharm
6421971001096

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.