Super Complex B, 30 capsule - Parapharm

Super Complex B, 30 capsule - Parapharm

Super Complex B, 30 capsule (vitamininzant) supliment alimantar ce neutralizează homocisteina din organism si sigură producția de energie a organismului.

13,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Super Complex B, 30 capsule (vitamininzant)

Supliment alimantar Super Complex B neutralizează homocisteina din organism si sigură producția de energie a organismului.

Complexul de vitamine B este esențial pentru păstrarea nealterată a funcțiilor creierului, a presiunii arteriale, asigură producția de

energie și neutralizează homocisteina din organism. Homocisteina rezultă din procesele metabolice și este un intermediar deosebit de toxic, alterând sistemul cardiovascular. 

Nivelul său ridicat este direct asociat cu carența de vitamine din complexul B. Vitaminele din această clasă sunt solubile în apă, eliminânduse ușor. Organismul uman nu are capacitatea de a le sintetiza, astfel suplimentarea alimentației zilnice cu o capsulă de Super Complex B este extrem de utilă în menținerea sănătății.

Beneficiile suplimentului Super Complex B, 30 capsule, Parapharm:

- ajuta la menținerea sănătății

- reglează presiunea arterială

- asigură producția de energie

Compozitie Super Complex B, 30 capsule, Parapharm

Vitamina PP (Vitamina B3, acid nicotinic) - 60,00 mg; Acid pantotenic (Vitamina B5, pantotenat de calciu) - 30,00 mg; Vitamina B6 (piridoxină, clorhidrat) - 6,00 mg; Vitamina B2 (riboflavină) - 5,10 mg; Vitamina B1 (tiamină, clorhidrat) - 4,80 mg; Acid folic (Vitamina

B9) - 1,20 mg; Vitamina B12 (cobalamină) - 6,00 μg.

Administrare Super Complex B, 30 capsule, Parapharm:

Se recomandă consumul de 1 capsulă/zi. 

Prezentare: 30 capsule Parapharm.

Data ultimei actualizari: 21-04-2022

parapharm

Parapharm
6421971000433

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.