Seleniu 200 mcg, 30 capsule, Zenyth

Seleniu 200 mcg, 30 capsule, Zenyth

Seleniu 200 mcg este un supliment alimentar cu seleniu, recomandat pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, pentru susținerea funcției tiroidiene. Eficient in creșterea fertilității, ajuta la menținerea sănătății părului și unghiilor.

26,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Seleniu 200 mcg, 30 capsule, Zenyth

Seleniu 200 mcg este un supliment alimentar cu seleniu, recomandat pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, pentru susținerea funcției tiroidiene. Eficient in creșterea fertilității, ajuta la menținerea sănătății părului și unghiilor.

Seleniul este un antioxidant puternic, care ajută la neutralizarea radicalilor liberi produși în corp urmare a stilului de viață nesănătos (alimentație dezechilibrată, fumat, consum de alcool, abuz de medicamente, poluare).

Seleniul susține fertilitatea masculină, prin creșterea spermatogenezei. În cazul femeilor, seleniul reduce riscul de avort spontan. Tot în cazul femeilor, suplimentarea cu seleniu reduce din simptomele neplăcute care însoțesc menopauza și contribuie la păstrarea structurii osoase normale și la menținerea unui aspect tânăr al pielii.

Care sunt indicațiile produsului Seleniu 20 mcg?

  • Funcționarea normală a glandei tiroide.
  • Susținerea funcției tiroidiene în tiroidita Hashimoto.
  • Reglarea metabolismului grăsimilor.
  • Întărirea sistemului imunitar.
  • Menținerea sănătății părului și a unghiilor.
  • Reducerea simptomelor asociate menopauzei.
  • Protecție antioxidantă.
  • Eliminarea metalelor grele din organism (plumb, cadmiu, mercur).
  • Funcționarea prostatei.
  • Spermatogeneza normală.

Cine are nevoie de mai mult seleniu?

Nevoile zilnice de seleniu sunt mai crescute în perioada sarcinii, la vegetarieni, în cazul consumului crescut de alcool, în cazul sportivilor sau persoanelor care fac eforturi fizice mari. Și în condiții de stres crește nevoia de seleniu a organismului.

Seleniul, vital în producția de glutation

Fără seleniu, corpul nostru nu poate produce glutation. Iar glutationul este așa-numitul rege al antioxidanților. Glutationul este crucial în lupta sistemului imunitar împotriva bolilor cronice, deoarece acționează ca operator de transport al toxinelor din organism. Similar unei capcane pentru muște, toxinele se lipesc de glutation și sunt transportate în bilă și apoi în scaun pentru a fi eliminate din organism.

Compozitie:

Inozitol – 250 mg.

Lynside® Forte Se+ 2000 (drojdie uscată inactivată / Saccharomyces cerevisiae cu conținut de 2000 micrograme/gram seleniu) – 100 mg.

Capsulă vegetală.

Cum se administreaza Seleniu Zenyth?

1 capsulă pe zi sau conform recomandării specialistului.

A se administra, de preferință, în timpul mesei.

Contraindicatii:

Supradozarea poate produce tulburări gastrointestinale, oboseală și iritabilitate.

A nu se utiliza de către persoanele cu hipersensibilitate la ingredientele folosite.

Persoanele cu afecțiuni cronice vor cere sfatul specialistului înainte de utilizare.

Prezentare: 30 capsule

Data ultimei actualizari: 04-04-2022 

Zenyth
5941872401388
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
30 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.