Mladite de Zmeur Gemoderivat

Mladite de Zmeur Gemoderivat, 50 ml, Dacia Plant

Supliment alimentar Mladite de Zmeur Gemoderivat, 50 ml, Dacia Plant este oolutie glicerohidroalcoolica ce actioneaza la nivelul axei hipofizo-ovariene fiind un bun reglator hormonal.

19,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Mladite de Zmeur Gemoderivat, 50 ml, Dacia Plant

Supliment alimentar Mladite de Zmeur Gemoderivat, 50 ml, Dacia Plant este oolutie glicerohidroalcoolica ce actioneaza la nivelul axei hipofizo-ovariene fiind un bun reglator hormonal.

Mladite de Zmeur Gemoderivat este un reglator hormonal de excepție pentru femeile de toate vârstele!

Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice (muguri, mladite, etc). Mugurii si mladitele plantelor reprezinta tesuturi embrionare vegetale care condensează proprietatile farmacodinamice ale frunzelor si fructelor avand efecte mai ample decat acestea.

Beneficii si efecte Mladite de Zmeur:

  • Contribuie la functionarea normala a sistemului hormonal feminin prin echilibrarea axei hipotalamo-hipofizo-ovariene.

Ingrediente

mladite de zmeur (Rubus idaeus) (10%); solvent de extractie (alcool etilic/glicerina/apa – 33,3/33,3/33,4 - in procente de masa) (90%).

Tesuturile meristematice cuprind si celule stem vegetale (celule nediferentiate cu capacitate de autoregenerare si diferentiere in celule cu functii specializate, avand rol de regenerare celulara in organismele vii), similare celulelor stem din organismele umane si animale. Hormonii vegetali de crestere din aceste tesuturi, cum sunt auxinele si gibberelinele, stimuleaza detoxifierea celulară prin eliminarea produsilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de aparare al organismului si a complexelor autoimune care afecteaza functia celulara.

Mod de administrare

Adulti si tineri peste 15 ani: cate 20 de picaturi adaugate la 50 ml de apa sau ceai (un sfert de pahar), de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. 

Se poate administra la nevoie sau in cazul administrarii de lunga durata se recomanda administrare de o luna cu o saptamana pauza.

Precautii

La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Comanda Mladite de Zmeur Gemoderivat, 50 ml, Dacia Plant la cel mai bun pret!

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930110067

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa