Crema de maini Alpi Fresh cu ulei de masline

Crema de maini Alpi Fresh cu ulei de masline

Crema de maini, Alpi Fresh, cu ulei de maslineCrema maini cu ulei de masline - Alpi Fresh protejeaza si ingrijeste atat pielea cat si unghiile, fiind un bun tratament impotriva cuticulelor.Compatibilitatea cu pielea a fost confirmata dermatologic!Comanda: Alpi Fresh Crema de maini si unghii cu ulei de masline ...

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Crema de maini, Alpi Fresh, cu ulei de masline

Crema maini cu ulei de masline - Alpi Fresh protejeaza si ingrijeste atat pielea cat si unghiile, fiind un bun tratament impotriva cuticulelor. Compatibilitatea cu pielea a fost confirmata dermatologic! 

Comanda: Alpi Fresh Crema de maini si unghii cu ulei de masline

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.