Laptisor de matca proaspat - 100 g

Laptisor de matca proaspat, 100 g, Parapharm

Laptisor de matca proaspat proprietati: Datorită numeroaselor sale vitamine și altor ingrediente valoroase, lăptișorul de matcă proaspat este o substanță deosebit de apreciată în medicina naturistă. Susține buna funcționare a mușchilor, ficatului, rinichilor și celulelor creierului, de aceea este recomandat în tratamentul tulburărilor psihice și a bolilor creierului.

119,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Laptisor de matca proaspat - 100 g

Laptisorul de matca proaspat regleaza metabolismul, creste imunitatea si ajuta la combaterea depresiei.

Lăptișorul de matcă este o substanță naturală complexă, produsă de albine, prin concentrarea factorilor esențiali din polen și miere.

Lăptișorul de matcă, cunoscut în mod obișnuit ca elixirul tinereții, este un produs natural care conține peste 150 de nutrienți activi, inclusiv peste 20 de macro și microelemente, inclusiv. cupru, magneziu, potasiu, fosfor, fier, zinc, sulf, mangan, nichel, cobalt, siliciu, clor, bismut, arsenic. Laptele este un tezaur de vitamine.

Conține în cantități însemnate vitaminele A, C, D și E, complexul B, minerale, aminoacizi esențiali, acetilcolină. Are un efect nutritiv valoros regenerând organismul, crește vigoarea și menține integritatea morfofuncțională a sistemului osteo-articular, a ficatului și a pielii.

Acidul pantotenic, acidul nicotinic, vitamina PP și inozitol sunt prezente în cantități mari, în timp ce vitaminele B1, B2, B6, C, biotina, acidul folic și vitamina B12 sunt prezente în cantități mai mici. În schimb, vitaminele liposolubile (A, D, E) sunt prezente în urme. În plus, are proprietăți bacteriostatice și bactericide.

Este un energizant natural care întârzie procesul de îmbătrânire al organismului.

Este singura sursă naturală de acid 10-hidroxi decenoic (10-HDA) care întărește sistemul imunitar al organismului. 

Beneficiile suplimentului Laptisor de matca proaspat - 100 g:

  • Regenerează organismul după boli și operații. 
  • Previne și susține tratamentul osteoporozei, inclusiv al fracturilor. 
  • Crește fertilitatea, ajută la reducerea și întârzierea simptomelor menopauzei.
  • Laptisorul de matca are proprietati antivirale si antibacteriene
  • Ajuta în tratamentul bolilor aparatului respirator, laringelui, faringelui, gurii, pielii, tractului digestiv

Mod de administrare Laptisor de matca proaspat - 100 g:

Se recomandă consumul de 3 x 1 ml/zi pentru adulți și de 2 x 1 ml/zi pentru copiii între 6-12 ani.

Compozitie Laptisor de matca proaspat - 100 g:  

Lăptișor de matcă proaspăt (conţinut minim de 10-HDA: 1,5%) stabilizat cu 0,05% propolis pur.

Laptisorul de matca este singurul produs natural care contine peste 150 de substante active. Conține o mulțime de substanțe diferite necesare în dieta noastră. Compoziția lăptișorului de matcă este bogată și variată, deci este foarte benefică pentru sănătatea noastră.

Este format din 66-67% apa. Unul dintre cele mai importante ingrediente este proteina brută, care este de până la 12-18%. De asemenea, conține opt aminoacizi esențiali și zece secundari, precum și acizi grași (miristină, acid palmitic și acid stearic).

Prezentare: 100g Parapharm.

Data ultimei actualizari: 21-04-2022

laptisor de matca proaspat

Parapharm
6421971000839

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.