UroMagic, 30 capsule - Parapharm

UroMagic, 30 capsule - Parapharm

UroMagic, 30 capsule - Parapharm Proprietăți si beneficii: - Suplimentul alimentar Uromagic conține extract superconcentrat din fructe de merișor. - Aceste fructe reprezintă o sursă foarte bogată de flavonoizi care scad aderența microorganismelor patogene

14,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

UroMagic, 30 capsule - Parapharm

Proprietăți si beneficii:

- Suplimentul alimentar Uromagic conține extract superconcentrat din fructe de merișor.

- Aceste fructe reprezintă o sursă foarte bogată de flavonoizi care scad aderența microorganismelor patogene, la pereții căilor urinare și ajută la desprinderea lor.

- Medicina populară utilizează fructele de merișor pentru menținerea sănătății tractului urinar.

Beneficiile suplimentului Uro-Magic, 30 capsule - Parapharm:

- contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar 

- sursă bogată de flavonoizi

Oamenii de ştiinţă au descoperit că persoanele care consumau o cantitate mare de merişor prezentau mai mult acid în urină. Cum bacteriile nu pot supravieţui într-un mediu acid, s-a ajuns la concluzia că o dietă bogată în merişoare este extrem de benefică pentru afecţiunile tractului urinar.

Compozitie: 

Extract standardizat din fruct de merișor (Vaccinium vitis-idaea) - 367,00 mg. 

Administrare: 

Se recomandă consumul de 1-3 capsule/zi. 

Prezentare: 30 capsule Parapharm

Data ultimei actualizari: 03.05.2022

Parapharm
6421971000778

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.