Herpestop 30 capsule Parapharm

Herpestop, 30 capsule, Parapharm

Herpestop Parapharm Prospect Suplimentul alimentar destinat persoanelor care sufera de aparitia periodica a unor eruptii veziculare, denumite herpes, datorate infectiei cu virusul Herpes simplex. 

21,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Herpestop, 30 capsule, Parapharm

Suplimentul alimentar este destinat persoanelor care sufera de aparitia periodica a unor eruptii veziculare, denumite herpes, datorate infectiei cu virusul Herpes simplex. 

Cand puterea de autoaparare a organismului scade (din diverse cauze: stres, insolatie, oboseala), in zone specifice ale corpului apar vezicule dureroase. Cele mai frecvente localizari sunt: in jurul gurii, pe buze, in jurul ochilor sau in jurul organelor genitale. Suplimentarea alimentatiei cu aminoacidul L-lizina constituie un mijloc eficient de lupta impotriva acestui virus. Efectul lizinei se datoreaza competitivitatii lui cu L-arginina, cea din urma, fiind un factor esential pentru dezvoltarea virusului. 

Totodata se recomanda evitarea alimentelor care contin mari cantitati de arginina: ciocolata, alunele, migdalele, miezul de nuca. Extractul din plantele medicinale Echinacea purpurea (echinacea) si Hypericum perforatum (sunatoare), sunt recunoscute pentru efectul lor stimulator asupra sistemului imunitar al organismului. In acelasi scop in formula produsului s-a introdus propolisul (care contine flavonoizi), vitamina C si zincul. Acest supliment alimentar este un mijloc eficient pentru eliminarea simptomelor neplacute cauzate de virusul Herpes simplex. 

Administrare Herpestop:

Pentru reducerea duratei unei eruptii se va administra o doza de atac de 3 capsule (cu cel putin 200 de ml apa minerala, ceai sau suc de fructe), care la intervale de doua ore se repeta de inca doua ori. Tratamentul se continua cu administrarea de 2 x 3 capsule pe zi pana la disparitia eruptiei dureroase. 

Pentru scaderea frecventei eruptiilor se consuma zilnic 2 x 2 capsule inainte cu 20 de minute de o masa principala, de preferinta pe stomacul gol. 

Compozitie Herpestop:

o capsula contine: L- Lizina, acetat 321,20 mg Vitamina C 55,00 mg Extract uscat din Echinacea purpurea, echinacea 55,00 mg Extract uscat din Hypericum perforatum, sunatoare 55,00 mg Extract uscat de propolis 90% 27,50 mg Zinc, sub forma de gluconat 4,70 mg 

Prezentare: Cutie x 30 cps 

Producator: Parapharm

Data ultimei actualizari: 12-04-2022

Parapharm
6421971000471

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.