lapte de Magarita pentru copii,

Lapte de Magarita pentru copii Kids, 10 capsule, Nutraceutical

Acest supliment este obținut din laptele de magarita, o sursă naturală bogată în nutrienți esențiali pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor. 

41,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Nutraceutical, Lapte de Magarita pentru copii, 10 capsule 

Acest supliment este obținut din laptele de magarita, o sursă naturală bogată în nutrienți esențiali pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Capsulele cu lapte de magarita pentru copii pot ajuta la susținerea creșterii și dezvoltării sănătoase a acestora, îmbunătățind sănătatea sistemului osos și muscular. De asemenea, poate contribui la îmbunătățirea capacității cognitive, a concentrării și a stării generale de sănătate a copiilor.

Proprietati

– Efect BENEFIC asupra sanatii umane si ne poate ajuta in lupta organismului cu unele infectii.

– Poate ajuta impotriva stafilococilor si a listeriozei, avand beneficii pozitive.

– Poate ajuta in afectiunile pulmonare si respiratorii, cea mai cunoscuta ameliorare fiind la tusea convulsiva, numita in popor tusea magareasca.

– prin continutul sau bogat in minerale, oligoelemente si imunoglobulina Regenereaza flora intestinala si ajuta la apararea imunitatii.

– Continutul bogat in acizi, Omega 3 si 6 ajuta si in lupta cu colesterolul.

Tablete Kids, pentru copii, din lapte de margarita praf, biologic - un supliment nutritiv creat special pentru cei mici, fiecare flacon conține 10 capsule.

Laptele de magarita este cunoscut pentru conținutul său ridicat de proteine, minerale și vitamine, precum și pentru faptul că este ușor digerabil și potrivit pentru copiii cu probleme digestive.

 Laptele de magarita Kids conține o formulă specială adaptată nevoilor copiilor si anume capsule masticabile, cu aroma de portocale. Acest supliment oferă o combinație echilibrată de proteine, carbohidrați și grăsimi, precum și vitaminele A, D, E și K, minerale precum calciu, magneziu și fier și alte nutrienți importanți, cum ar fi acidul folic și colina.

Conform legislatiei, produsele pe baza de laptele de magarita care sunt ambalate in capsule si in tablete, sunt considerate suplimente alimentare.

Mod de utilizare: cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi

5944756402099

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.