Propolvit Defens, 20 fiole, Marnys

Propolvit Defens, 20 fiole, Marnys

Propolvit Defens este un supliment alimentar natural formulat special pentru intarirea si imbunatatirea capacitatii sistemului imunitar. Suplimentul de la Marnys conține lăptișor de matcă, ciuperci shiitake și reishi, colostru, vitamine și propolis purificat.

99,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Propolvit Defens, 20 fiole x 10 ml, Marnys [8410885077448]

Propolvit Defens este un supliment alimentar natural formulat special pentru intarirea si imbunatatirea capacitatii sistemului imunitar.

Suplimentul de la Marnys conține lăptișor de matcă, ciuperci shiitake și reishi, colostru, vitamine și propolis purificat. Este ideal pentru a intari apararea in perioada de boala, convalescenta sau in orice situatie in care organismul este slabit.

Propolvit Defense are in compozitie ingrediente 100% naturale precum lăptișorul de matcă care oferă o mare contribuție nutrițională, propolisul bogat în flavonoide, ciupercile reishi și shiitake care sunt o sursă excelentă de polizaharide și beta-glucani și colostrul care este un aliment indispensabil pentru nou-născuți. 

Beneficiile suplimentului Propolvit Defens asupra sanatatii:

✔️ indicat în special în perioadele în care organismul nostru se află într-o stare scăzută de apărare sau în situații de agresiune externă;

✔️ ingredientele se combină pentru a vă ajuta imunitatea;

✔️ ajută la întărirea sistemului nostru imunitar datorită componentelor exclusive;

✔️ protejeaza împotriva diferitelor organisme patogene;

✔️ supliment alimentar ideal în stări de convalescență datorită aportului său de vitamine, minerale, proteine ​​și aminoacizi.

Ingredientele active din compozitia Propolvit Defens:

Ingredientele din Propolvit Defens asigură un echilibru bun între funcția imunitară și energie:

Vitamina B6 – 1.4 mg - este o vitamina solubila in apa care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la metabolismul energetic si la reducerea oboselii si oboselii.

Colostru – 1000 mg - Propolvit Defens Colostrum furnizează imunoglobuline printr-o sursă de 200 mg de colostru sub formă de pudră.

Lăptișor de matcă – 1000 mg - Lăptișorul de matcă este hrana reginei și se caracterizează prin raportul dintre acizii grași nesaturați care sunt implicați în metabolismul energetic

Reishi – 250 mg si Shiitake – 250 mg - Reishi și Shiitake - Reishi (extract uscat 12:1) și Shiitake (extract uscat 8:1) se caracterizează prin conținutul lor de ß-glucan. Reishi  contribuie la apărarea naturală a organismului. Reishi și Shiitake din Propolvit Defens sunt de origine ecologică certificată.

Propolis Purificat – echivalent cu 100 mg de propolis brut. Propolvit Defens garanteaza un continut minim de flavonoide de 10% exprimat ca galangin. În plus, încorporează un proces de producție cu tehnologie proprie prin care se elimină substanțele inactive precum ceara.

Pentru cine este recomandat Propolvit Defens?

Propolvit Defens este recomandat pentru a face față schimbărilor de sezon, facilitând un echilibru între energie și imunitate.

Mod de administrare: 1 flacon pe zi înainte de micul dejun. Agitati bine inainte de folosire.

Prezentare: 20 fiole x 10 ml

Marnys
8410885077448
Fisa tehnica
Beneficii:
sustine imunitatea
Forma/Textura
lichid
Nume original
Propolvit Defens, 20 fiole, Marnys

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.