Vitamina D & Cofactors, 30 capsule, Zenyth

Vitamina D & Cofactors, 30 capsule, Zenyth

Vitamin D & Cofactors este un supliment alimentar, care imbina actiunea vitaminei D3 cu cea a vitaminei K2 si a magneziului, oferind o foarte buna protectie impotriva pierderilor de tesut osos. 

44,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Vitamina D & Cofactors, 30 capsule, Zenyth

Vitamin D & Cofactors este un supliment alimentar, care imbina actiunea vitaminei D3 cu cea a vitaminei K2 si a magneziului, oferind o foarte buna protectie impotriva pierderilor de tesut osos. Supliment alimentar cu vitaminele D3, K2 și magneziu, recomandat pentru menținerea sănătății sistemului osos

Unul dintre rolurile majore ale vitaminei D este de a mentine nivelurile normale de calciu si fosfor din sange. Vitamina D ajuta organismul sa absoarba calciul, cel care formeaza si mentine oasele puternice. in plus, intareste sistemul imunitar si regleaza actiunea sistemului endocrin. Vitamina K2 impiedica depunerile de calciu acolo unde organismul nu are nevoie – pe vasele de sange, in tesuturile moi etc. Tot vitamina K2 sustine mineralizarea osoasa, ajuta la mentinerea colesterolului in limite normale, reduce inflamatia si previne hemoragiile. Magneziul ajuta la activarea vitaminei D si, in plus, sustine sanatatea muschilor si buna functionare a sistemului nervos.

Ce sunt cofactorii?

În organismele vii au loc multiple reacții chimice. Ele sunt cele care fac posibilă viața, cele care descompun hrana pe care o consumăm și permit asimilarea substanțelor de care corpul nostru are nevoie pentru a putea funcționa. Un rol foarte important în aceste reacții chimice îl joacă enzimele, acestea având rol de catalizare și eficientizare. Astfel, de calitatea acestor enzime depinde gradul de asimilare a anumitor nutrienți, vitamine și minerale esențiale. Vitamina K2 și magneziul sunt cofactori pentru vitamina D3, cu alte cuvinte, susțin metabolizarea și absorbția acesteia la nivelul organismului, aducând în plus beneficii specifice fiecăruia.

Cum ne ajută produsul Vitamin D & Cofactors?

Vitamina D3:

  • Scade riscul de osteoporoză.
  • Previne pierderea densității minerale osoase.
  • Previne problemele dentare.
  • Crește imunitatea și rezistența organismului.
  • Ajută în managementul bolilor autoimune (tiroidită autoimună Hashimoto, astm, artrită psoriazică, psoriazis, lupus eritematos, scleroză multiplă, diabet de tip 1, boală intestinală inflamatorie).
  • Ajută în cazul bolilor de inimă, inclusiv hipertensiune arterială.
  • Ajută în cazul sindromului de oboseală cronică, anxietății și bolilor degenerative ale creierului.

Magneziul:

  • Susține sănătatea sistemului muscular, a dinților și a oaselor.
  • Ajută în controlul stresului, reduce oboseala, anxietatea și tensiunea musculară.
  • Îmbunătățește tranzitul intestinal.
  • Întărește sistemul imunitar.

Vitamina K2:

  • Menținere sănătatea oaselor și susține mineralizarea osoasă.
  • Previne și reduce depunerile de calciu în artere și țesuturi noi.
  • Previne osteoporoza.
  • Menține colesterolul în limite normale.
  • Previne hemoragiile.
  • Reduce inflamația.

Compozitie:

Citrat de magneziu – 1000 mg (cu un continut de 90 mg magneziu ionic). Vitamina D3 (colecalciferol) – 75 micrograme/3000 UI. Vitamina K2-MK7 (menaquinona 7) – 50 micrograme. Alte ingrediente: celuloza microcristalina (agent de incarcare).

Cum se administreaza ?

1 capsula pe zi,  in timpul mesei sau conform recomandarii specialistului.

Există efecte secundare?

Femeile insarcinate sau care alapteaza, cei care sufera de afectiuni renale, hipercalcemie, hipercalciurie, precum si pacientii care urmeaza un tratament anticoagulant vor consulta specialistul inainte de utilizare.

Prezentare: 30 capsule

Data ultimei actualizari: 06-04-2022

Zenyth
5941872402064

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.