Noni, 60 comprimate

Noni, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Noni, 60 comprimate, Dacia Plant pentru întărirea sistemului imunitar, ajuta la multiplicare celulară și normalizarea procesului de diviziune celulară.

29,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Noni, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Noni, 60 comprimate, Dacia Plant pentru întărirea sistemului imunitar, ajuta la multiplicare celulară și normalizarea procesului de diviziune celulară.

Originar din insulele Pacificului de Sud, Noni este un arbust tropical din familia Rubiaceae care creste doar in salbaticie, fiind intalnit pe tarmurile stancoase.

In insulele din Pacific, noni este supranumit si "regele fructelor'', fiind considerat un aliment de baza care se consuma crud sau fiert. 

In medicina traditionala fructele de noni erau utilizate in: tumori, dureri articulare si musculare, carenta de vitamine si minerale, tulburari digestive, imunitate scazuta, stari de oboseala cronica, convalescenta si stres.

Noni contribuie la

  • intareste sistemul imunitar, putand fi administrat si in perioada sarcinii,
  • mentine procesul de multiplicare celulara in limite normale,
  • creste capacitatea de adaptare a organismului la stresul cotidian.

Mod de administrare

  • Adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 2-3 ori pe zi.
  • Copii intre 5 si 15 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Se recomanda cure de 3 luni cu 3 saptamani pauza.

Ingrediente

noni (Morinda citrifolia) - extract hidroalcoolic 10:1 din fructe (500 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Prezentare: 60 comprimate

Data ultimei actualizari: 27-01-2022

6421930100730

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.