Lactoferin Imuno

Lactoferin Imuno, 30 comprimate, Dacia Plant

Lactoferin Imuno, 30 comprimate, Dacia Plant are o formula 100% naturala, cu 250 mg lactoferina, vitamina C, echinacea si uleiuri esentiale de citrice. Este recomandat pentru intarirea sistemului imunitar.

78,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Lactoferin Imuno, 30 comprimate, Dacia Plant

Lactoferin Imuno, 30 comprimate, Dacia Plant are o formula 100% naturala, cu 250 mg lactoferina, vitamina C, echinacea si uleiuri esentiale de citrice. Este recomandat pentru intarirea sistemului imunitar.

Lactoferina este o proteina regasita in lapte, ingredient esential pentru imunitatea noastra. Aceasta ajuta la absorbtia fierului in intestin si la furnizarea acestuia celulelor.

Lactoferina impiedica atasarea de celula a virusurilor si patrunderea acestora in celule si chiar replicarea virala dupa ce virusul a patruns in celula.

Recomandari:

  • contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar
  • contribuie la apararea naturala impotriva radicalilor liberi

Actiuni:

  • imunostimulatoare
  • antioxidanta

Indicatii:

- Profilactic, pentru intarirea sistemului imunitar si apararea naturala impotriva radicalilor liberi.

Ingrediente

Proferrin - extract uscat cu 95% lactoferina (250 mg); amla (Emblica officinalis) - extract 12:1 cu 17% vitamina C din fructe (200 mg); echinacea (Echinacea purpurea) - extract 5:1 cu 4% polifenoli din tulpini și radacină (100 mg); ulei esential de lamaie (Citrus limonum)(1 mg); ulei esential de portocal-dulce (Citrus sinensis)(1 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali.

Doza zilnica furnizata este de 34 mg de vitamina C (42,5% din VNR*). VNR* Valoarea Nutritionala de Referinta conform Regulamentului 1169/2011.

Mod de administrare

1 comprimat pe zi.

Contraindicatii

Intoleranta la lactoza sau la oricare dintre componentele produsului.

Prezentare: 30 de comprimate

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930323160

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.