Garlicaps capsule cu extract de usturoi, 30 capsule, Parapharm

Garlicaps capsule cu extract de usturoi, 30 capsule, Parapharm

Parapharm Garlicaps capsule cuextract de usturoi Prospect: Garlicaps capsule cu extract de usturoi Preparatul contine extract uleios de usturoi recunoscut pentru multiplele efecte benefice asupra organismului uman.In literatura de specialitate se descriu urmatoarele calitati terapeutice ale usturoiului:-efect hipotensor si protector ale sistemului cardiovascular,foarte util in profilaxia si tratamentul arteriosclerozei;-efect antibiotic eficient,inclusiv si impotriva virusului herpetic;-efect anticancerigen;Preparat de inalta calitate care pastreaza efectul curativ al usturoiului dar elimina mirosul caracteristic patrunzator precum si arsurile gastrice provocate de consumul plantei in stare cruda.Mod de administrare:De 3 ori 1 capsula pe zi,inainte de mesele principale,cu mult l ...

9,75 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
CantitatePretAi economisit
28,99 RONPana la 1,52 RON
 In stoc
 

 

Parapharm Garlicaps capsule cuextract de usturoi 

Prospect: Garlicaps capsule cu extract de usturoi Preparatul contine extract uleios de usturoi recunoscut pentru multiplele efecte benefice asupra organismului uman. In literatura de specialitate se descriu urmatoarele calitati terapeutice ale usturoiului: -efect hipotensor si protector ale sistemului cardiovascular, foarte util in profilaxia si tratamentul arteriosclerozei; -efect antibiotic eficient, inclusiv si impotriva virusului herpetic; -efect anticancerigen; 

Preparat de inalta calitate care pastreaza efectul curativ al usturoiului dar elimina mirosul caracteristic patrunzator precum si arsurile gastrice provocate de consumul plantei in stare cruda. 

Mod de administrare: 

De 3 ori 1 capsula pe zi,inainte de mesele principale,cu mult lichid(apa minerala, suc de fructe sau ceai). Este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate. 

Prezentare: cutie cu 30 de capsule 

Producator: Parapharm

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: