Mladite de Mur Gemoderivat, 30 monodoze Hofigal

Mladite de Mur Gemoderivat, 30 monodoze Hofigal

Mladite de Mur Gemoderivat, 30 monodoze Hofigal este recomandat in insuficienta respiratorie emfizem pulmonar, osteoporoza, postmenopauza, artroza, diabet zaharat de tip 2

13,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Gemoderivat Mladite Mur 30 Monodz Hofigal

Compozitie: o monodoza contine 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de mur (Rubus fruticosus). 

Despre produs: Actiune: remineralizanta, hipoglicemianta, antisenescenta, antioxidanta, hipotensiva, antiinflamatoare, cicatrizanta, diuretica. Recomandari: insuficienta respiratorie obstructiva cu diminuarea VEMS, emfizem pulmonar, osteoporoza post-menopauza, artroze (coxartroza, gonartroza), artroze la persoane in varsta, diabet zaharat tip II, fibroscleroza si hialinoza organelor senescente, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, nefropatie interstitiala cronica, angina eritematoasa. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. In functie de afectiune se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (in bronsita cronica obstructiva cu arinul negru, carpenul si coacazul negru; in emfizemul pulmonar cu alunul si coacazul negru; in osteoartroze, reumatism cronic degenerativ cu coacazul negru, pinul si vita de vie; in diabetul zaharat de tip II cu artarul de campie, nucul si ienuparul). 

La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.