Muguri Liliac 30 Monodz Hofigal

Muguri Liliac 30 Monodz Hofigal

Muguri Liliac 30 Monodz HofigalCompozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de liliac.Despre produs: Este coronarodilatator (favorizeaza vasodilatatia arterelor coronare determinand cresterea irigatiei sanguine cardiace, amelioreaza oxigenarea si troficitatea miocardului). Are efecte pozitive in insuficienta coronariana cu si fara angina pectorala, miocardo-coronaroscleroza, sechele post-infarct miocardic, coronarite trombocite, adjuvant in tratamentul de prevenire al infarctului miocardic.Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mese.Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.Se poate ...
12,35 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Muguri Liliac 30 Monodz Hofigal

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de liliac.
Despre produs: Este coronarodilatator (favorizeaza vasodilatatia arterelor coronare determinand cresterea irigatiei sanguine cardiace, amelioreaza oxigenarea si troficitatea miocardului). Are efecte pozitive in insuficienta coronariana cu si fara angina pectorala, miocardo-coronaroscleroza, sechele post-infarct miocardic, coronarite trombocite, adjuvant in tratamentul de prevenire al infarctului miocardic.
Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mese. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice, in functie de boala, durata boii, varsta, etc. La persoanele in varsta administrarea se va face in doze progresiv crescatoare pentru adaptarea irigatiei coronariene a cordului senil la un flux sanguin sporit.
Forma de prezentare: cutie din carton continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic.

Fisa tehnica

Hofigal