Muguri Liliac, 30 monodz, Hofigal

Muguri Liliac, 30 monodz, Hofigal

Muguri Liliac 30 Monodz Hofigal Despre produs Este coronarodilatator favorizeaza vasodilatatia arterelor coronare determinand cresterea irigatiei sanguine cardiace amelioreaza oxigenarea si troficitatea miocardului

13,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Muguri Liliac 30 Monodz Hofigal

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de liliac. 

Despre produs: Este coronarodilatator (favorizeaza vasodilatatia arterelor coronare determinand cresterea irigatiei sanguine cardiace, amelioreaza oxigenarea si troficitatea miocardului). Are efecte pozitive in insuficienta coronariana cu si fara angina pectorala, miocardo-coronaroscleroza, sechele post-infarct miocardic, coronarite trombocite, adjuvant in tratamentul de prevenire al infarctului miocardic. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mese. 

Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice, in functie de boala, durata boii, varsta, etc. 

La persoanele in varsta administrarea se va face in doze progresiv crescatoare pentru adaptarea irigatiei coronariene a cordului senil la un flux sanguin sporit. 

Forma de prezentare: cutie din carton continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.