Muguri Nuc 30 Monodz Hofigal

Compozitie: o monodoza de 2,0 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de nuc (Juglans regia). Contine alcool etilic 45% in vol. 

Despre produs: Are proprietati antiinflamatoare, antiseptice, cicatrizante, de normalizare a valorilor β-lipoproteinelor si colesterolului, antidiabetice, imunomodulatoare. - produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in suplimentarea dietei pentru: - optimizarea functiilor organismului in diferite procese inflamatorii localizate la nivelul mucoaselor din sfera ORL, cailor respiratorii, tractului gastro-intestinal, din sfera uro-genitala si de la nivelul pielii; - este drenor universal (limfatic, intestinal, splenic, pancreatic), sustine sanatatea pielii; - imbunatateste digestia prin actiune reglatoare asupra florei bacteriene intestinale; - ajuta la functionarea normala a pancreasului prin stimularea secretiei de suc pancreatic; - este util pentru reglarea glicemiei; - are actiune benefica asupra metabolismului proteic, lipoproteic, asupra liniilor celulare (stimuleaza celulele plasmatice si celulele Kupffer la nivelul ficatului); - manifesta un efect benefic in stari depresive, anxioase. 

Mod de administrare: cate 1 monodoza de 2,0 ml de 2 ori pe zi diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele de pranz si seara, timp de o luna de zile sau timp mai indelungat. Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala, apoi se inghite treptat. Asocierea si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice se va face numai la recomandarea unui medic. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 2 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.