Muguri de Stejar, Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Stejar, Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Stejar, Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal actiune imunostimulatoare nespecifica si stimulatoare poliendocrina corecteaza activitatea secretorie corticosuprarenala ovariana testiculara

13,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Muguri Stejar 30 Monodz Hofigal

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic 1 DH din muguri proaspeti de stejar. Contine alcool etilic 45% vol. 

Despre produs: Actiune: imunostimulatoare nespecifica si stimulatoare poliendocrina (corecteaza activitatea secretorie corticosuprarenala, ovariana, testiculara), sustine reglarea functiei intestinale, normalizeaza valorile proteinelor serice, efect antisenescent, drenor universal. 

Recomandari: insuficienta corticosuprarenala, hipotensiune arteriala, astenie de primavara, astenie sexuala in andropauza si menopauza, frigiditate, impotenta, azoospermie, tulburari menstruale, atonie vaginala, senescenta precoce, constipatie, parodontoza, alergii, depresie. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale; in asocieri 1-2 monodoze de 1,5 ml o data pe zi sau dupa recomandarea medicului. Preparatul diluat se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala, apoi se inghite treptat. In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice: in surmenaj fizic si intelectual, stari de denutritie cu porumbarul; in parodontoza cu pioree alveolo-dentara cu bradul si mesteacanul pufos; in fragilitate capilara cu tendinta de echimoze cu castanul salbatic; in dismenoree cu zmeurul si salcie-amenti; in hiposuprarenalism cu hipotensiune arteriala, alergii cu coacazul etc. La recomandarea medicului se pot schimba asocierile. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.