Anghinare capsule, 60 + 60 gratis, Dacia Plant
Pret redus

Anghinare capsule, 60 + 60 gratis, Dacia Plant

Anghinare capsule Dacia Plant 60 + 60 gratis Anghinare comprimate este un produs Dacia Plant, cu actiune de detoxifiere a ficatului si de eliminare a toxinelor prin urina. Contine extract de Anghinare cu proprietati coleretice si diuretice, este indicat in:hepatite cronice,ciroza hepatica,insuficienta renala si hepatica,colecistite cronice si acute,diskinezie biliara,infectii intestinale,guta,obezitate,ateroscleroza,hipertensiune arteriala,hemoroizi,astenie etc Anchinare comprimate este contraindicat in: litiaza biliara, sarcina si alaptare, alergii la anghinare, obstructie biliara. Mod de utilizare Anchinare capsule1 comprimat de 3 ori pe zi inainte de mese pentru adulti si copii peste 14 ani.o jumatate de comprimat pentru copii intre 7 si 14 ani Prezentare : 60 comprimate + 60 comp ...

24,50 RON28,90 RON - 4,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Anghinare capsule Dacia Plant 60 + 60 gratis

Anghinare comprimate este un produs Dacia Plant, cu actiune de detoxifiere a ficatului si de eliminare a toxinelor prin urina.

Contine extract de Anghinare cu proprietati coleretice si diuretice, este indicat in:

hepatite cronice,

ciroza hepatica,

insuficienta renala si hepatica,

colecistite cronice si acute,

diskinezie biliara,

infectii intestinale,

guta, 

obezitate,

ateroscleroza,

hipertensiune arteriala,

hemoroizi,

astenie etc 

Anchinare comprimate este contraindicat in: litiaza biliara,sarcina si alaptare, alergii la anghinare, obstructie biliara.

Mod de utilizare;

1 comprimat de 3 ori pe zi inainte de mese pentru adulti si copii peste 14 ani.

o jumatate de comprimat pentru copii intre 7 si 14 ani

Prezentare: 60 comprimate + 60 comprimate gratis

Producator: Dacia Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.