Harpagophytum

Harpagophytum, 60 comprimate, Dacia Plant

Harpagophytum, 60 comprimate, Dacia Plant pentru sanatatea osteo-articulara, este un produs care ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor, ligamentelor, tendoanelor si a muschilor.

29,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Harpagophytum, 60 comprimate, Dacia Plant

Harpagophytum, 60 comprimate, Dacia Plant pentru sanatatea osteo-articulara, este un produs care ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor, ligamentelor, tendoanelor si a muschilor.

Harpagophytum (Harpagophytumprocumbens) este o planta care ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor, ligamentelor, tendoanelor si a muschilor.

Acțiuni:

  • Antiinflamator, analgezic, detoxifiant hepatic, antispastic, antifebril, hipoglicemiant, antihipertensiv, diuretic.

Contribuie la

  • mentine sanatatea articulatiilor si muschilor.

Indicații:

Ca și depurativ (în afecțiuni hepatice, renale, ale vezicii biliare), antiinflamator (în artrită, artroza, poliartrită, spondiloza, coxartroză), adjuvant în diabet, hipertensiune arterială, aritmii ventriculare hiperkinetice, migrene, nevralgii, intoxicație cu nicotină, hipercoleșterolemie, menopauza.

Mod de administrare

  • Adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi.
  • Copii intre 10 si 15 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi.
  • in cazul administrarii de lunga durata se recomanda o pauza de 3 saptamani la fiecare 3 luni.

Ingrediente

gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) - extract hidroalcoolic 4:1 din radacini (500 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Precautii

Se utilizeaza cu prudenta in caz de coagulopatii si tratamente fluidifiante sanguine.

Comanda Harpagophytum, 60 comprimate, Dacia Plant la cel mai bun pret!

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930100358

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa