plasturi pentru diabet

Plasturi Pentru Diabet an yao, 16 buc, Naturalia Diet

Plasturi Pentru Diabet - an yao, 16 buc, Naturalia Diet, Indicatii: Benefic in controlul glicemiei la persoanele afectate de diabetul de tip 2 cat si a complicatiilor datorate acestuia: picioare amortite, dureri corporale, urinari fregvente in timpul noptii, scaderea concentrarii si a memoriei, respiratie ingreunata, ect. Ingrediente:untul pamantului, castravete amar, ulei de ardei iute, ulei de usturoi.Mod de folosire:Se desface folia protectoare si se aplica plasturele pentru diabet in talpa, pe pielea curata si uscata. Se utilizeaza cate 1 plasture pe zi si se mentine pentru 6 - 12 ore.Este recomandata utilizarea pentru o perioada de cel putin 1 luna de zile.Doar pentru uz extern.Atentionari:Indicat adultilor si copiilor cu varsta peste 12 ani.A nu se lasa la vederea sau la indeman ...

17,10 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Plasturi Pentru Diabet - an yao, 16 buc, Naturalia Diet

Indicatii: Benefic in controlul glicemiei la persoanele afectate de diabetul de tip 2 cat si a complicatiilor datorate acestuia: picioare amortite, dureri corporale, urinari fregvente in timpul noptii, scaderea concentrarii si a memoriei, respiratie ingreunata, ect. 

Ingrediente

untul pamantului, castravete amar, ulei de ardei iute, ulei de usturoi. 

Mod de folosire

Se desface folia protectoare si se aplica plasturele pentru diabet in talpa, pe pielea curata si uscata. Se utilizeaza cate 1 plasture pe zi si se mentine pentru 6 - 12 ore. 

Este recomandata utilizarea pentru o perioada de cel putin 1 luna de zile. Doar pentru uz extern. 

Atentionari

Indicat adultilor si copiilor cu varsta peste 12 ani. 

A nu se lasa la vederea sau la indemana copiilor. Se interzice folosirea pe rani deschise, ulceratii ale pielii sau eczeme. 

A se evita contactul cu ochii. 

A nu se folosi in timpul sarcinii si alaptarii. 

Se intrerupe folosirea in caz de alergie la componentele produsului. 

Nu folositi dupa data de expirare. 

Mod de pastrare: 

Pastrati in ambalajul originar, la loc uscat. 

Prezentare: Cutie / 16 plasturi pentru diabet (7 cm x 10 cm dimensiune)

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa