Apidermin emulsie pentru corp cu Laptisor de matca, 200 ml, Complex Apicol

Apidermin emulsie pentru corp cu Laptisor de matca, 200 ml, Complex Apicol

Apidermin Emulsie pentru corp cu Laptisor de matca 200 ml Descriere: Apidermin Emulsie pentru corp cu Laptisor de matca 200 ml Pielea corpului beneficiaza acum de acelasi tratament ca si pielea tenului. Cu o actiune protectoare impotriva efectelor, factorilor externi, vant, frig , dar si a radiatiilor solare, lotiunea pentru corp Apidermin hidrateaza si hraneste pielea corpului, redandu-i supletea si catifelarea naturala. Gama Apidermin pentru corp.-Tratamentul cu laptisor de matca este un pas pe drumul spre pielea de bebelus. Prospetimea naturala a pielii este redata de dubla actiune a untului de cacao si a laptisorului de matca.Rasfata pielea corpului, pielea deshidrata, uscata, descuamata.Prezentare Flacon x 200 mlPretpentru 3 flacoane Apidermin Emulsie pentru corp x 200 ml (p ...

12,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Apidermin Emulsie pentru corp cu Laptisor de matca 

Descriere: Apidermin Emulsie pentru corp cu Laptisor de matca 200 ml 

Pielea corpului beneficiaza acum de acelasi tratament ca si pielea tenului. Cu o actiune protectoare impotriva efectelor, factorilor externi, vant, frig , dar si a radiatiilor solare, lotiunea pentru corp Apidermin hidrateaza si hraneste pielea corpului, redandu-i supletea si catifelarea naturala. 

Gama Apidermin pentru corp - Tratamentul cu laptisor de matca este un pas pe drumul spre pielea de bebelus. 

Prospetimea naturala a pielii este redata de dubla actiune a untului de cacao si a laptisorului de matca. 

Rasfata pielea corpului, pielea deshidrata, uscata, descuamata. 

Prezentare Flacon x 200 ml 

Apidermin Emulsie pentru corp cu Laptisor de matca 200 ml 

Producator: Complex Apicol

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.