Ceai antiadipos, ceai verde chinezesc, cutia verde, Yong Kang

Yong Kang, Ceai antiadipos, ceai verde chinezesc, cutia verde

Produse de Slabit,Yong Kang, Ceai antiadipos-original, cutie verde 30 plicuri 2 g Prospect-Ceai Antiadipos-original, cutie verde x 30 plicuri a 2 g Yong Kang Ceaiul Yong Kang, este un produs natural, ajuta in cure si diete de slabit, este un ceai digestiv, sprijina digestia, tranzitul intestinal si functionarea normala a sistemului circulator. Compozitie:- frunze de Ceai Pu-er (Ceai-verde procesat) (Camellia sinensis)  frunze de Lotus (Nelumbo nucifera) 25%- fructe de Paducel (Crataegus pinnatifida)  seminte de Senna (Cassia obtusifolia/Cassia tora) frunze de Dud (Morus alba) nu contine arome, coloranti si conservanti artificiali. Mod de preparare - se pun 1-2 plicuri de ceai intr-o cana, se adauga 200 ml apa fierbinte si se lasa acoperita 2-3 minute pent ...

8,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Produse de Slabit,Yong Kang, Ceai antiadipos-original,cutie verde 30 plicuri 2 g

Prospect: Ceai Antiadipos - original, cutie verde x 30 plicuri a 2 g - Yong Kang

Ceaiul Yong Kang, este un produs natural, ajuta in cure si diete de slabit, este un ceai digestiv, sprijina digestia, tranzitul intestinal si functionarea normala a sistemului circulator. 

Compozitie: frunze de Ceai verde Camellia sinensis), frunze de Lotus (Nelumbo nucifera), fructe de Paducel (Crataegus pinnatifida), seminte de Senna (Cassia obtusifolia/Cassia), frunze de Dud (Morus alba),  nu contine arome, coloranti si conservanti artificiali. 

Mod de preparare: se pun 1-2 plicuri de ceai intr-o cana, se adauga 200 ml apa fierbinte si se lasa acoperita 2-3 minute pentru infuzare; se bea caldut. 

Procedand in acest mod, se poate infuza acelasi plic de inca doua ori in aceeasi zi. 

Mod de administrare: Numai pentru adulti, 2-3 cani/zi. 

A nu se depasi doza de 6 plicuri pe zi. 

Nu se recomanda administrarea dupa orele 17. 

Nu se administreza in timpul sarcinii si alaptarii. 

A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa la baza etichetei. 

Prezentare: cutie verde 30 plicuri a 2 g 

Producator: Yong Kang

S-ar putea sa-ti placa