Ceai de Tei, 20 plicuri, Fares

Ceai de Tei (N165), 20 plicuri, Fares

Ceai de Tei (N165), 20 plicuri, Fares [5941141222416] Teiul are o bogată istorie legendară, autori antici precum Teophrastus, Pliniu sau Galen remarcându-i proprietățile medicinale

7,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ceai de Tei (N165), 20 plicuri, Fares [5941141222416]

Teiul are o bogată istorie legendară, autori antici precum Teophrastus, Pliniu sau Galen remarcându-i proprietățile medicinale, în special coaja și frunzele; florile au început să fie folosite abia din Evul Mediu iar astăzi infuzia de tei este una dintre cele mai populare băuturi la noi.

Descriere:Ceai Tei 20 dz Fares {Stari de nervozitate si de agitatie, insomnie, raceala si gripa, bronsita.} 

Ceai Tei efecte si beneficii: 

  • efect relaxant, ajuta la un somn mai bun;
  • ajută la reducerea iritabilității;
  • efect calmant asupra gatului, faringelui si corzilor vocale;
  • ameliorează expectorația;
  • sustine sistemul imunitar.

Frunzele, florile și mugurii sunt utile și proprietățile lor pot fi considerate stimulente, emoliente, tonice și sedative. Se preferă în general infuzia, care poate fi administrată pentru a calma iritația și oboseala, pentru a aduce liniște și somn.

Recomandari: Stari de nervozitate si de agitatie, insomnie, raceala si gripa, bronsita. 

Contraindicatii: La dozele recomandate nu se cunosc. 

Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu se cunosc. 

Preparare: -uz intern: 1-2 plicuri la 250 ml apa clocotita. Se fierbe 2 - 3 minute, se acopera, se lasa 10 - 15 minute. -uz extern: 20 plicuri la 1 litru apa clocotita. Se fierbe 2 - 3 minute, se acopera, se lasa 10 - 15 minute. 

Intrebuintare: uz intern: 2 - 3 cani cu ceai pe zi. 

Pentru efectul sedativ, se bea o cana cu o jumatate de ora inainte de culcare. -uz extern: baii calmante la copii. Infuzia concentrata se adauga in apa de baie. 

Prezentare: 20 plicuri a 1 gram 

Fares
5941141222416

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.