Gel cu extract de Gheara Dracului, 250 ml, Transvital

Gheara Dracului Gel, 250 ml, Transvital

Produsul, este un gel răcoritor care are avantajul de a se utiliza ușor, sub formă de aplicații externe locale, pentru protejarea și îngrijirea întregului corp

14,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Gheara Dracului Gel, 250 ml, Transvital

Produsul, este un gel răcoritor care are avantajul de a se utiliza ușor, sub formă de aplicații externe locale, pentru protejarea și îngrijirea întregului corp

Extractul de gheară dracului este recunoscut pentru conținutul său foarte ridicat de principii active, care favorizează o acțiune antiinflamatoare la nivel articular și muscular, calmând durerile. Conține extract din rădăcină de Gheara dracului, plantă medicinală des utilizată în medicină naturistă umană.

Beneficiile produsului Gel cu extract de Gheara Dracului:

- sedativ, liniștitor, având un efect optim pentru îngrijirea articulațiilor dureroase. 

- calmează durerile musculare și articulare;

- un excelent relaxant pentru sportivi în caz de suprasolicitare;

- are un efect puternic antiinflamator;

Mod de administrare Gel cu extract de Gheara Dracului:

Se întinde în strat subțire pe piele, în zona afectată, de 1-3 ori pe zi și se masează până la absorbție completă.

Se obțin rezultate deosebite, dacă după acest tratament se îngrijește pielea cu emulsie cu extract de arnică, produs de Laboratoarele Transvital Cosmetics.

Prezentare: 150 ml

Data ultimei actualizari: 17.10.2022

Parapharm
6421972000609

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.