MSM 500, 60 capsule, Zenyth

MSM 500, 60 capsule, Zenyth

Suplimentul MSM de la Zenyth - Metilsulfonilmetanul, are efecte benefice în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulațiilor (muncă fizică solicitantă, sport de performanță, supraponderalitate). Supliment MSM 500 un produs pentru susținerea mobilității și confortul articulațiilor.

41,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

MSM 500, 60 capsule, Zenyth

Suplimentul MSM de la Zenyth - Metilsulfonilmetanul, are efecte benefice în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulațiilor (muncă fizică solicitantă, sport de performanță, supraponderalitate). Supliment MSM 500 un produs pentru susținerea mobilității și confortul articulațiilor.

Care sunt beneficii MSM 500, 60 capsule, Zenyth?

  • ajuta la menținerea sănătății articulațiilor
  • asigura detoxifierea și energizarea organismului
  • contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar,
  • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

MSM poate fi folosit pentru recuperarea articulară după traumatismele aparatului locomotor, pentru reducerea crampelor musculare și a disconfortului articular. Produsul susține o funcționare intestinală sănătoasă și contribuie la menținerea sănătății cartilajelor, țesutului conjunctiv, părului, pielii și unghiilor.

Compozitie:

Metilsulfonilmetan (MSM – OptiMSM) 500 mg, făină de orez (agent de încărcare natural), capsulă vegetală: hipromeloză.

Administrare:

Doze adulți: Câte 1 capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei sau imediat după masă ori conform recomandării specialistului. Se recomandă administrarea produsului în cure de 2-3 luni, cu pauză de o lună între ele.

Contraindicații: Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente, copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează.

Prezentare: 60 capsule

Data ultimei actualizari: 31-03-2022

Zenyth
5941872401005
Fisa tehnica
Beneficii:
pentru mentinerea sanatatii articulatiilor
Mod de prezentare:
60 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa