Gel cu extract de ardei iute, Transvital, 250 ml
Nou

Gel cu extract de ardei iute, Transvital, 250 ml

Gel cu ardei iute cu efect analgezic si antiinflamator puternic natural, utilizat ca tratament adjuvant poate sa calmeze durerile de spate, musculare și de picioare.

12,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Gel cu ardei iute, efect analgezic si antiinflamator, calmeaza durerile de spate, picioare, musculare  

Gel cu extract de ardei iute are un puternic efect analgezic și antiinflamator si de incalzire locala. Astfel, gelul are multiple efecte si beneficii asupra structurii sistemului musculo-scheletic, indicat pentru calmarea durerilor musculare, de spate și de picioare. Activează procesele regenerative ale celulelor osoase și ale cartilajului. Are un efect tonic, bogat în microelemente nutritive și benefice - regenerează fibrele, ligamentele, mușchii și tendoanele, îmbunătățește elasticitatea țesuturilor, pierdute odată cu înaintarea în vârstă sau deteriorate de efortul fizic greu. Datorită conținutului de extract de chili - ardei iute, gelul poate provoca o senzație de căldură, datorită căreia gelul pătrunde direct în piele, având un efect analgezic și antiinflamator.  

Utilizarea gelului îmbunătățește microcirculația și astfel accelerează metabolismul, care are și un efect pozitiv asupra dinamicii regenerării, stimulează procesele de refacere a cartilajului articular deteriorat (îmbunătățirea nutriției țesuturilor deteriorate cu ajutorul microelementelor utile), previne în continuare distrugerea (degradarea) țesutului cartilajului. Regenerează cartilajul articulației. Gelul ajută la prevenirea deteriorării ulterioare a cartilajului.

Gelul are un puternic efect stimulator combinat cu recuperarea energiei și funcțiile de bază ale sistemului capilar al pielii; îmbunătățește circulația și microcirculația.

Are un efect benefic asupra structurii aparatului locomotor. Activează procesele regenerative ale celulelor osoase și ale cartilajului.

Are un efect tonic, bogat în substanțe nutritive și microelemente benefice - regenerează fibrele, ligamentele, mușchii și tendoanele, îmbunătățește elasticitatea țesuturilor, pierdute odata cu inaintarea in vârsta sau deteriorate de efortul fizic greu. Regenerează țesutul cartilagin al articulației. Gelul ajută la prevenirea deteriorării ulterioare a cartilajului.

Pe SamDistribution.ro gasiti medicamente, suplimente alimentare cu extract de ardei iute (capsaicină) in diverse forme farmaceutice: unguente, creme, analgezice naturale pe care le distribuim in farmacii sau diverse magazine naturiste, plafare fizice si online.

Analgezicele naturale cu extract de ardei iute, contin capsaicină sunt disponibile în farmacii. Cremele, plasturile și unguentul cu capsaicină sunt utilizate pentru a trata durerea cronică:

Proprietati:

  • pentru articulații,
  • pentru durerile de spate, musculare și articulare,
  • pentru nevralgie la zona zoster, neuropatie diabetică,
  • pentru durerile cu erupții cutanate sau psoriazis.

Principalele ingrediente active din produs sub forma de gel:

  • extract de ardei iute (chili, care contine capsaicina) - o substanță activă de încălzire.
  • Arnica montana flower extract.

Prezentare:

250 ml de produs, ambalat in tub.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.